5 veckor kvar till BF

Oj kan ni tänka er? =D Fy vad jag längtar!
Märkligt nog har jag inte gått upp så mycket på sista tiden. På en hel månad har jag gått upp 1 kg och senaste 2 veckor, nadda. Så jag ligger fortfarande under 20kg strecket! =O He he, rätt nice faktiskt, hade ju räknat på att gå upp 26kg till slut men verkar inte så. Kan ju knappast bli 6 kg på dem här sista veckorna. Men man ska aldrig säga aldrig haha. Vi får se. =)

Jag ska säga det att jag har nästan precis vaknat, eller ja efter 11 någon gång. =O Inte likt mig men får jag sova så här gott så varför inte? Fast samtidigt vill man bara sova bort veckorna som är kvar så man är i mål haha.
Igår var vi har kolla på bilar. =) Kanske blir en Audi. Vilket är min drömbil. Fast blir det min drömbil så måste det vara A6:an kombi. =P Men vi får se. Kanske nöjer oss med A4. Åh vad jag längtar! Efter vi kollat bilar så skulle jag ju ha min amnings bh, men dem hade inte inne min storlek så dem beställde till mig och jag får den hemskickad för 30kr. Skit bra, så vill jag ha mer är det bara ringa och beställa. Vilken service va??
Sen blev det den “gyllene måsen” med en lyx hamburgare! 😉 Jag klämde fan hela! Ha ha så mycket har jag inte ätit på länge, har inte fått plats så det var riktigt skönt att kunna äta ordentligt för en gångs skull. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.