135 samtal på jobb idag…

…och kunde haft fler om jag hade kämpat, men tog det lugnt och fick sätta mig på paus vid nått tillfälle för att komma ifatt. Suck… hoppas det blir lugnare imorgon, för det blir mycket att lära upp samtidigt. Men imorgon kommer jag bara fokusera på samtalen så får jag förklara mer när det blir lugnare. Ska inte vara så duktig på att förklara så mycket. Ha ha säkert bara hälften som fastnar i den nyes hjärna hihi. 😉
Också därför jag inte blogga idag, har inte ens hunnit ut på nätet på jobb. Jo jag kolla en gång på vädret på sydsvenskan och sen vart det bara att glömma det!
Hoppas jag överlever imorgon, sånna här dagar gör bara att jag längtar ännu mer till min ledighet!!!
—–
Efter jobb så var det fika med några från FL. Trevligt trevligt. Längtar redan till nästa fika! Så skönt att dela tankar med andra gravida, och även dem som nyligen fött. =)
Idag fick jag även reda på att min kära moster också väntar en pojke. Grattis grattis!!! Ha ha ovanligt med pojke? Nä, verkligen inte, alla verkar vänta pojkar. Dem som väntar flickor kan man räkna på en hand. =D
Och så grattis grattis till oss! Idag är det exakt 3 månader till beräknad förlossning, blir ju helt nervös när jag tänker på det! Hi hi. 🙂 Och med det dessutom “Du är i trimester tre”kan man nu läsa under räknaren på fl. Weee!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up