Hon kallar mig galen!

Sojka skrev ett gästinlägg hos mig härom veckan, där hon skrev att jag var spontan och galen bara för att jag fick en ide om att ta en sista minuten resa och dagen efter åkte iväg med familjen till Turkiet.
Jo, det är väl lite så jag är. Halvt som halvt galen, det var väl därför jag nyligen döpte om min blogg till Madam Hoffa-Lite lagom galen.

Men i övrigt gillar jag att läsa Sojkas blogg, som jag har följt ganska länge nu, för att vi är lite lika så där. Båda skriver vi mycket om våran familj, våra söner är nästan jämngamla och det är alltid roligt att jämföra hyss och bus som de gör i den härliga åldern. Så som min son Nino när han försöker möblera om hemma hos oss tex.

Däremot avundas jag Sojka för att hon unnar sig lite egentid, så som att bland annat åka iväg på olika bloggevent. Jag har aldrig lyckats ta mig den tiden att göra det, trots att jag så gärna vill och faktiskt har bloggat i flera år nu. Jag har drivit den bloggen jag har nu sedan september 2010, men har nyligen bytt namn och skaffat en egen domän www.madamehoffa.se.

Jag har även en annan likhet med Sojka, och det är att jag inte bara skriver om det roliga i livet, utan jag delar även med mig av det tråkiga. Jag har legat i en mycket långdragen vårdnadstvist om min dotter som är inne på åttonde året nu, och jag fick nyligen ett beslut ifrån familjerätten som håller med mig om att jag borde ha ensam vårdnad. Rättegången blir troligtvis i slutet av året, och jag håller hela tiden mina läsare uppdaterade om vad som händer. Mycket för att det är sånt hysch hysch kring allt som har med vårdnadstvister att göra, och för att samhället tyvärr inte alltid fungerar så bra som man skulle hoppas.

Men mestadels försöker jag skriva mina inlägg med mycket kärlek och ett leende på läpparna.
Så kika gärna in och hälsa på, och lämna gärna ett litet avtryck så jag vet vilka ni är som är där och snokar 😉

Det var allt från mig, och ni ska veta att jag inte är ett dugg avundsjuk på Sojka som just i detta nu ligger och gottar sig på en strand nånstans. Nä fy sjutton, så glad att jag är hemma i regniga Sverige igen efter min Turkietresa.

BILD

Bugar och bockar och tackar för mig,
Madam Hoffa

0 svar på “Hon kallar mig galen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up