Vill du agera resereporter för en vecka?

Jag vill! Min dröm nu är att åka till just Kreta!

Tänk att få bli bjuden dit på detta äventyr och med tanken på att jag aldrig rest så hade det blivit ett stort äventyr för mig och min familj! 🙂 Vi har aldrig rest tillsammans och då har vi varit ihop i snart 5 år. Jag tror man behöver resa just för att stärka sin familj och sitt förhållande. ♥

Man har ju hört så mycket om resandet och fotograferande och jag kommer från en familj som älskar att fotografera. Pappa har rest med mina mindre syskon men allt resande och allt började pappa med efter att mamma gick bort och han reste med mina syskon som fortfarande bor hemma och efter som jag flyttade för väldigt längesen så missade jag allt sånt skoj. Detta då sen 2,5år tillbaka.

Jag känner att jag behöver det lika mycket som dem. Jag har sett många vackra bilder från Grekland som min pappa och mina syskon tagit så det är första målet jag vill besöka! 🙂

Jag har ansökt om att få bli Solresors resereporter på Cypern, Kreta, Spanien eller i Kroatien under en vecka. Vill du också ansöka så gör du det här.

Spread the love”

0 svar på “Vill du agera resereporter för en vecka?

  1. trust me darling säger:

    å hoppas du vinner!

    kreta är helt fantastiskt! grekland är ju verkligen underbart. längtar alltid dit! varit där en gång och det är alldeles för lite.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up