Så här njuter en 2 barns familj på stranden!

image

Vi skulle på stranden och ha det mysigt. Och ja man ser ju inte helt hur underbart vi har det men Isak ville inte ha sand på fötterna och satt mest i sin badrock och spelade på min mobil för att hållas lugn!

Själv hade jag inte tagit med mig gummisnodd till håret så jag brottades med det samtidigt som jag förökte hålla koll på barnen, filten som blåste omkoll och sanden som flög.

Ja mannen min konstaterade att “är det inte avslappnande att komma ut så här, all stress försvinner”. Och en okänd kvinna i närheten började skratta när hon hörde det. Vi andra höll på att dö av skratt. Han lät ju som han talade sanning men var någonstans försvinner någon stress ha ha ha.

0 svar på “Så här njuter en 2 barns familj på stranden!

  1. mamsijosefin säger:

    Hahahaha, gud vad roligt! Det är ungefär som när man varit hemma en dag med en aktiv 18 månaders som inte är så intresserad av att leka själv….mannen kommer hem och frågar:har ni varit ute i dag? Haha, jo för det var verkligen min tanke i dag.

    Svara
  2. lisette säger:

    vi var alltid i Lomma när jag var liten och vi var själv vid havet i somras. jag fattar INTE hur mina föräldrar pallade det. det blåste, sand överallt, filten stannade inte. det är fan bättre att bada i sjöar!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.