Ordentligt rörd ♥

Vi hann inte ens hem från dagis innan Isak däckade. Sov från kl: 12:00-15:20 gjorde han.

Ja idag var jag så nära till tårar men jag vill vara cool så jag gråter inte. 🙂

Jo om jag börjar så här…

Isak och jag var på dagis kl 9:00 och efter en stunds lekande så skulle barnen ut och leka på gården. När fröken då säger till mig kl 10:00 att jag kan säga till Isak att jag går nu och kommer om en stund.

Och vet ni vad så jobbigt. Man ska ju säga ett kort farväl till ungen men vad gör man om barnet skiter i mig när jag försöker säga hej då? 🙂 Jo fröken säger att nu går mamma. Och ja så gick jag.

In i fikarummet och fixa kaffe och undra om han fattade att jag gick eller inte. Det kändes som lång tid och när fröken äntligen kom och sa att det hade gått jätte bra så var det typ samma känsla som när man tog körkortet och klarade uppkörningen! 😀 En otrolig lättnad. Det nu hon också sa att jag kunde gå hem eftersom jag ändå bodde bara 5 minuter ifrån och dem skulle ringa om det behövdes. Isak skulle stanna över lunch. Eftersom Isak väckte oss 5:30 så väntade jag mig kaos. Hur skulle han hålla sig vaken under lunchen? Men jag hade naturligtvis sagt detta och ringde dem? NÄ! Kl 11:45 hade vi bestämt att jag skulle hämta honom.

Fröken stoppade mig innan jag gick in och bad mig vänta i rummet bredvid för att hämta Isak från bordet. När Isak fick syn på mig lös det i hans ögon och det var ett sånt där filmögonblick då han springer mot mig och ger mig världens kram, min gosiga pojke. Jag hjälpte honom att torka sig efter maten som dem gör på toa därefter.

Fröken berättar att han var jätte duktig på att äta. :/ Han försökte jätte bra själv och åt 2 portioner!! My good. Det går nästan för bra. :S Jag var orolig för att han skulle äta dåligt.

Nu får denna mamma coola ner sig men man kan inte låta bli att bli rörd när fröken säger att det gått så bra. Inte gråtit någon gång och han är så glad och go.

3:dje dagen idag och han var där själv i nästan 2 timmar. Imorgon ska vi göra likadant fast dem ska redan prova låta honom sova där så jag hämtar honom kl 14:00 och hade det inte varit för att dem har något möte på morgonen så skulle vi även ta frukost men det får vi ta på fredag istället. 🙂

Fröken berättade att även fröknarna varit överrens om att det måste vara att jag varit med honom på öppna förskolan då det går så bra.

0 svar på “Ordentligt rörd ♥

 1. Micke säger:

  Härligt att det funkar….kul 🙂

  Minns min inskolning på dagis en gång i tiden för 40 år sen eller nåt…såg leksakerna…kastade mig över dem…funkade bra efter vad som sagts mig.

  Fast sen minns jag inte mer från det dagiset….bara första dagen..konstigt 😕

  Ha de bäst 🙂

  Svara
 2. anna säger:

  härligt ne min vecka ha varitl ite sådär 🙂

  åhh va skönt att de går bra på dagiset 🙂 känner igen de där med när föräldrarna kommer och barnen bara lyser upp de är ganska kul att se 🙂

  Svara
 3. Fröken M säger:

  Åh va härligt !! Det är verkligen en “enorm” lättnad att känna att de små trivs med dagis 🙂
  V älskar att vara där, och min bästa stund på dagen är när jag får hämta honom. Han skiner upp som en sol när han ser mig – kommer springandes med öppna armar och ropar MAMma!! Det är oslagbart 🙂
  Kram

  Svara
  1. Sojka framtid säger:

   Ja det känns underbart att det går så bra! 🙂

   Svara
 4. Veronica - mamma till Theo och Tim säger:

  Vad bra det går! Härligt!
  När THeo skolades in så var det Tommas som fixade med de så jag har inte varit med om en inskolning som förälder… Dock har jag skolat in flera barn själv på mitt jobb så jag har sett det ur pedagogens roll…
  Hoppas det fortsätter så här!

  Svara
 5. charlie säger:

  jo för kroppen vänjer sig med maten o spec att du ej ger den skit o sen får den en massa saker igen som den ej har fått så suger kroppen åt sig det mer. drf borde du ge det tid o härda ut. lovar att dt kmr bli bättre spec när du klättrar i faserna.

  aw vad synd! jag som ville ses 🙁 next time!

  ja men gör dt 🙂 la upp dt för ngn dag sedan. från och med måndag skall jag lägga upp bilder för hur varje dag ser ut. Målet blir och komma upp till steg 4 i fas 2 🙂 ja jag läste det! vad glad jag blir! Det är oftast att föräldrarna nojjar ner sig för mkt. skolade in wayne på en dag egentligen. men stannade kvar i ngra dgr till trots att dt ej behövdes.

  puss gumman och god natt

  Svara
 6. XTIO /Andreas Söderberg säger:

  Sv, nu är jag tillbaka från min lilla bloggpause. 🙂

  det var jätte skönt att vara pågotland. var nog den bästa idén jag har fått det här året. Hehe jasså. 😛 Kan tänka mig att det är skönt med lite semester ibland. bara få komme bort från verkligheten och umgås med sig själv på sina egna villkor. 😉

  Svara
 7. Vivi säger:

  Vad härligt att det går så bra, det måste ju kännas som en lättnad även om det kanske är lite jobbigt att se sin lille pojke bli stor och lite mer oberoende också 🙂
  Kram

  Svara
 8. sussi säger:

  åh… men va underbart 😀
  kommer ihåg den där känslan även om de va ett tag sedan..
  kram

  Svara
 9. Linda-Mamma till Alfred säger:

  åh gud vad underbrt att det går så bra kan själv föreställa mig när det är dags för oss,hugaligen!
  nu har min fästman beställt n kettlebell t mig tror jag, han sade det häromdagen ialla fall och en sådan där magmördar grej;)

  Svara
 10. Anna säger:

  åh så söt han är! 😀 gullig sovställning 🙂 hoppas ni får en bra fredagkväll o helg! 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up