Min son har magiska krafter!

Ser ni? 😉 Ja om inte Isaks vackra ögon kan förtrolla så vet jag inte. Isaks utveckling går som ett stjärnfall fooort. I helgen så var vi hemma hos Paola och henne dotter. Det var ju en massa lek och jag glömde ju helt bort något stort stort. I köket satt Isak och läste bok och Paola ville också ta en bok. Då tar Isak en av böckerna och lägger framför Paola och säger “ta den”. Snacka om att hon blev förvånad och repeterade för mig och jag hörde inte riktigt det men jag har märkt att Isak säger saker som inte jag riktigt uppfattar för jag tar för givet att han inte kan. Fy på mig!

Jag är iaf stolt mamma nu. Lite överdrivet att säga att han sa en mening trots att det var en kort en men han byggde iaf ihop 2 ord och det är ju framsteg. Nu håller jag inte ens reda på vad han säger och nu kan han äntligen härma ljud som jag gör. Jätte skoj att prova sig fram så säger han efter ha ha. Måste komma på något tramsigt att lära honom. Tips? 🙂

0 svar på “Min son har magiska krafter!

 1. silla säger:

  Vilka underbara ögon.. Han är så söt..

  Duktig, snart pratar han så mycket så du kommer vilja att han är tyst imellanåt 😉

  Svara
 2. Charlie säger:

  Prata mkt med honom och när ni är ute och går berätta vad saker heter. Så lärde Wayne sig skit snabbt och prata nu frågar han alltid vad e dt ? Så säger jag dt o han härmar – typ som en svamp haha

  Svara
 3. Ida Ahlgren säger:

  åh sån söt son du har!!!
  ja när dem börjar tala är det bra att tänka på vad man säger, kommer i håg när min son var liten å hans far skulle bygga garderob… gick inte så bra att bygga och tilslut kastade pappa fredrik ur sig -faaaan. ja å va tror ni gull prinsen går runt å säger då då?;)
  kraaaam<3

  Svara
 4. Linda-Mamma till Alfred säger:

  Åh sötaste.Klart at han kan och när de börjat på dagis så lär de sig foooort,allt går så mkt snabbare.snart är det måndag och då börjar inskolningen;)
  ja men vad bra då har du instagram vad heter du där då?eller adda mig hummingbird83.

  Svara
 5. jessica säger:

  Ha ha, härligt med stolta mammor!! Fina halsband… min man är likadan… men man lär sej att unna sej själv;)

  Svara
 6. Malin säger:

  Vilken goding du hAR! 😛

  dET ÄR SÅ HÄRLIGT ATT SE UTVECKLINGEN. MAN MÅSTE PASSA PÅ ATT NJUTA FÖR DET GÅR SÅ RASANDE FORT! mAN BLIR OFTA ÖVERRASKAD!

  hA EN GO DAG!

  kRAM

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up