Gissa hur lång tid det tog att natta Isak?

En ledsen Isak. Bilden är tagen vi annat tillfälle.

Ja om jag säger att det gick jätte bra ikväll med nattningen! 🙂 Jo det är 3:dje nattningen i egen säng och det tog 10 minuter!! Jag är så lättad och han var liksom inte lika ledsen och han förstod mer att det var läggdags. Han grät i 5 minuter och sista 5 minuterna låg han och mös och sen somnade han. Det känns skönt i mammahjärtat att det går så här bra och jag ser ljuset i tunneln!

På tal om något annat fast ändå om Isak var att jag fick ju samtal i morse om att börja inskolningen med Isak den 2 Mars men dem ringde mot kvällen och sa att det blivit lite fel. Det var en annan avdelning han skulle vara på och dem undrade om vi kunde börja inskolningen redan på måndag. Och det tycker jag är super bra! Då kan M även följa med första dagen vilken känns skönt så vi både blir informerade vad som gäller och att dagiset får träffa M innan allt börjar på “riktigt”.

Känns otroligt spännande och kul att komma igång med jobbet på något sätt. Har vant mig vid tanken men det svåra är nog att skiljas med sonen. Vi har inte varit ifrån varandra så mycket så det är även en stor träning för mig med inskolningen.

Önska mig lycka till! 😀

0 svar på “Gissa hur lång tid det tog att natta Isak?

 1. Sus säger:

  Jag har jobbat på dagis…ibland behövde föräldrarna mer utskolning än barnen behövde inskolning 😀
  Så duktigt av guldklimpen i nya sängen!!

  Kraaaam och lycka till på måndag!

  Svara
 2. Marie-Louise säger:

  vad spännande med inskolning (förlåt jag kan inte få mindre bokstäver har verkligen försökt). Du ska se att ni fixar det galant. Kram

  Svara
 3. curlingmamman säger:

  Spännande.jag tyckte att det var jättejobbigt att skola in dom och skiljas ifrån dom…saknade dom hela dagarna en sen började jag njuta lite av att jobba 🙂 kramis ska tänka på er när det blir dags!

  Svara
 4. Popprinsessan säger:

  Grattis! Hoppas han fattar de hör med sömnen snart. Här är inte nattningen problemet utan att R veknar många ånger under natten….
  Kram!

  Svara
 5. Popprinsessan säger:

  Grattis! Hoppas han fattar de hör med sömnen snart. Här är inte nattningen problemet utan att R vAknar många ånger under natten….
  Kram!

  Svara
 6. Russin säger:

  Grattis till en bra läggning.. det är så skönt när de somanr själva i egen säng..:)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.