Dags att hoppa ur myset!

meandi mys

Ja dags att hoppa ur sina myskläder man fått från me&i och hoppa i lite passande kläder och på med lite smink. Så kanske man ser lite trevligare ut och inte skrämmer bort dom man ska till ikväll. Jo för jag ska på tapaskväll hemma hos Sebban. Ska bli så mysigt. Jag känner STORT BEHOV AV EGENTID och JAG behöver bara vara JAG utan barn. Och hur det än sticker i ögonen på mammamaffian så behöver man EGENTID. Jag behöver det iaf. Jag skulle bli knäpp om jag alltid var med barnen och bara ägnade all tid åt dom. Jag vill göra allt för mina barn och det kommer jag alltid att göra men för att vara den mamma jag vill vara åt mina barn så behöver jag paus från dom. Det betyder inte att jag älskar dom mindre eller är en sämre mamma. PUNKT.

0 svar på “Dags att hoppa ur myset!

  1. Cecilia säger:

    Jag är EN av få som oxå vågar stå upp för att JAG behöver min egentid och är VÄL värd en. Jag älskar min egentid. Även om jag bara ligger på soffan och petar navel ludd=) Hehe
    Som du skriver, för att kunna vara den bästa mamman/pappan till sina barn krävs det egentid för att kunna fylla på sin energi.
    Kram fina Sojka och hoppas att du har/haft en riktigt toppenkväll! UTAN BARN =)

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up