Att gråta är medicin!

ledsen hund

M sa något väldigt klokt.Att gråta är medicin“. Så rätt så. Efter att det varit lite mycket. Känt att jag skulle gett fan i att blondera utväxten själv, att försäkringskassan gång på gång lovade mig utbetalning och får lite på att dom säger att det kommer på fredag, att det sen kommer onsdag, och sen kommer pengarna på måndag. Ja denna gången ska det komma på fredag och det enda man kan göra är att vänta och hoppas att pengarna kommer. Jag har till och med blivit uppringd av någon chef som lovade mig utbetalning. Helt jäkla sjukt! Det sjuka är att man kan inte göra något. Jag kan liksom inte skicka någon påminnelseavgift till dom!

Hur som blev det mycket. Ångesten började stegra. Men efter några samtal, en promenad och ett avslutande samtal från försäkringskassan så bröt tårarna ut. Vad var då inte mysigast än att få känna M:s armar runt mig och höra att det ordnar sig. Hans trygga ord gör så mycket. Jag kände genast en lättnad och sa det till M. Ja det är klart svarar han. Att gråta är medicin.

0 svar på “Att gråta är medicin!

 1. Tommy säger:

  Kroppen säger i från.

  Men senast söndag har skickar jag över fotona till dig.

  KRAM!

  Svara
 2. Cecilia säger:

  Vad rätt han har din M <3
  Inte alla män som säjer så inte. Min M (Mikael) fixar inte gråt. I mina jobbiga depp perioder är han ingen höjdare men, vad jag älskar han ändå.

  Vilken tur du har som har en sådan fin familj. Och tänk på alla bloggläsare här som skickar dig en massa cyberkramar.
  Kramar i massor fining där <3

  Svara
 3. Christina Frisberg säger:

  Ja ibland måste man få “svämma över” och det känns lite lättare efteråt, det gör ju inte så att pengarna från FK sitter på kontot, och håret blir ju inte tipptopp, men det liksom tar udden av den värsta frustrationen och den lilla ilskna ångesten i bröstet, och så förmedlar den till våra närmsta att nu behöver jag lite kramar och omsorg för nu är jag “ömtålig frakt”
  Ibland känns det ju som om hela världen går emot en och att det aldrig kommer att bli bra igen, men efter lite tårar och härliga kramar så bryter solen fram lite mellan molnen.
  En kram från mig med <3

  Svara
 4. citymom säger:

  Gråta behövs, släppa på trycket och låta känslorna komma till ytan. Både för vuxna och barn är det nyttigt. kram

  Svara
 5. Lottiz Fotograferande fyrabarnsmamma säger:

  Gråta behöver man få göra ibland och släppa ut känslorna. Jag brukar se det som en bägare och när den blir för full så behöver lite få svämma över. Du har tur som har din man och familj. KRAM FINA <3

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up