2012-01-01 och det verkar som…

…datorn funkar, diskmaskinen funkar och jag funkar! 😉 Vi överlevde även detta nyårsskifte. Här i Malmö öser regnet ner men av någon konstig anledning så brukar det faktiskt göra det. Minns många år av regn och trist på ju nyårsdagen och man brukar alltid klara sig bra på själva aftonen. Är väl allt skit i luften tänker jag. 🙂

Som ni ser på förra inlägget som gjordes strax efter 12 slaget så ser ni att vi hade trevligt och gott att dricka! 🙂 Ni hittar även det inlägget HÄR. Måste nog vara första gången jag visar mig i ett klipp här i bloggen.

En mindre rolig sak är att jag inte har kaffe hemma! Jag måste verkligen ha det så nu får jag ge mig ut i detta skit väder för att hitta mitt jäkla kaffe. En viss person som bor här tillfälligt drack upp det sista igår. 🙁 Grrr…

0 svar på “2012-01-01 och det verkar som…

 1. Petra säger:

  God fortsättning på det nya året 😉

  …och jag har visserligen kaffe just nu men snart är det slut och här på Mallis är INGA affärer öppna på söndagar alls – inte nån söndag… så hur ska jag överleva i morgon bitti? ;-D Får åka runt och leta efter en bensinmack som kan vara öppen och som kan ha kaffe tror jag ;-D

  Kram och gott nytt år

  Svara
 2. Silla säger:

  God fortsättning på det nya året…

  Kaffe…MÅSTE bara finnas varje dag ….

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up