Vi flyttar alla till Staffanstorp

Ja alla och alla. Vi flyttade ju hit för några år sen och sen har kag hört om andra som flyttat till Staffanstorp. Bl.a. en gammal kollega och en gammal klasskamrat som jag inte fått till att träffa sen de flyttade hit. Märkligt att det blir så när man väl bor ännu närmare. Men får väl ta tag i det någon dag.

Sen har vi ett par riktigt nära vänner till oss som bestämde sig för att köpa hus här och de bor inte alls långt ifrån oss. Kinga som jag gärna umgås med och hennes man är en av min mans bästa vänner. Samt så har de barn i samma ålder som våra.

Igår var de här och lekte. Isak hade tjatat om att han ville att Gabriel skulle komma hit. Vi var ju hos de i förrgår. Sagt och gjort kom de igår och de leker så himla fint nu. Speciellt de stora pojkarna.

Det avslutades med film för de minsta och spel för de stora. Jag kan dock inte riktigt fatta att tiden gått så fort och att våra stora pågar blivit så stora. Isak börjar skolan nästa månad och Gabriel börjar 1:an. En helt ny värld öppnar sig för se iom skolan och det känns märkligt att dagistiden är över liksom.

4 svar på “Vi flyttar alla till Staffanstorp

 1. Laura säger:

  Visst är det märkligt när man bor nära varandra men ändå aldrig hinner ses? Det är något skumt med oss människor som tar våra vänskapsrelationer för givet så fort vi bor närmare. Härligt att ni har några vänner som ni umgås med och där barnen också fann kompisar 🙂

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja Gud visst är det verkligen märkligt! Ja det verkar vara en vanligt fenomen det där.
   Ja vi trivs verkligen bra där vi bor. 🙂

   Svara
 2. Marina säger:

  Ja, det där med sociala relationer är knepigt, vissa är ju av naturen extroverta och har lätt och prioritertar gärna socialt samspel, andra (som jag) väljer nogsamt russinen ur kakan eftersom det annars blir för stora energitjuvar av dessa träffar. På nätet har jag dock inte alls samma känsla, där kan jag hålla flera relationer igång utan att det belastar mig. Men IRL är det nåt helt annat.

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja så är det verkligen! Man är ju ändå tacksam över internet där man kan hålla ihop med de olika relationerna. Gud ja finns för mycket energitjuvar och jag slösar inte min energi på sånna. Gör hellre något själv istället. 🙂 På nätet kan man även hålla energitjuvar på avstånd haha. Fast nu menar jag inte att just de jag skrev om är energitjuvar men jo de finns de med. 😉

   Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up