– Positiv överraskning öppet hus L9 Fitness –

Att jag hinner med allt nuförtiden är nog en gåta. Men i lördags hann jag till L9 Fitness Burlöv öppet hus i sällskap Anna Wahlström. Tack för ditt trevliga sällskap och så kul att vi kunde umgås en stund. Du är så go och fin människa Anna, glöm aldrig bort det! Och en grymt stark kvinna med 11:e barnet i magen går du omkring som att det var din andra graviditet! 😉 Där sprang jag omkring och svettades efter “bara” 2 barn. 😀 Ha ha ha…

familjen annorlunda Anna Wahlström

Jag har aldrig sett ett sånt här gym. Jag blev verkligen positivt överraskad! Magdalena Martini, min PT började ju jobba här på L9 Fitness nyligen och slutade på “mitt” gym i Staffanstorp. Först blev jag verkligen besviken. Vi förlorar en grymt duktig PT här i Staffanstorp. Men sen kom hon på den briljanta idén att jag skulle flytta med och träna PT pass med henne där! Grymt bra idé då jag kommit i en svacka igen. De kommer då och då och det viktiga är ju bara att ta sig i kragen och tänka “just do it” för det är aldrig kul att ta det steget men när man tagit det, fy fan vad man mår bättre! Mitt största problem är hållningen. Jag tappar den direkt och jag har fått ta värktabletter nu mot min ryggsmärta och huvudvärk. Vet ni att vi är en av de länder som käkar mest piller av alla slag!? Tänk att det finns något så enkelt sätt som att gå och träna och få kroppen att må bättre. Självklart är det ett stort plus att man då även kan se bättre ut. Men för mig är det först och främst en snygg hållning och ett starkt psyke som lockar mig.

IMG_6743

Japp, kärt återseende! 🙂 Jag fick också en rundtur på gymmet. Stort, härligt, öppet och luftigt!

L9 fitness burlöv 01

L9 fitness Burlöv 02

L9 Fitness Burlöv 03

Barnen provade på stretchhörnan! Man följer bara de enkla stegen så har man stretchat igenom kroppen! Smart! 🙂

Barnen använde det dock som en rolig lekhörna. Fast gymmet har faktiskt ett jättestort lekrum för barn där det dessutom finns möjlighet till 1,5 timmes barnpassning medans man tränar. Det känns verkligen genomtänkt men jag har inte provtränat där än så får återkomma på den punkten men första intryck är verkligen positivt.

L9 fitness burlöv 04

l9 fitness burlöv 05

Efter det här så kom jag på att det hade ju varit roligt om där i anslutning till lekrummet fanns ett område för barnen att utveckla sin rörlighet. Som en barnhinderbana eller något för att de ska inspireras till träning i framtiden. Idag är ju barn för mycket stillasittande. På gymmet finns möjlighet att anmäla sig till danskurs för barn eller barngympa. Jag tycker det är jätteviktigt att vi låter barn vara delaktiga och inte något som är i vägen när vi ska träna eller som när vi ska ut och äta. Har ju varit mycket diskussioner kring att folk stör sig på barn. Jag tycker vi ska inspireras hur det är utomlands, alla i familjen är delaktiga. Sen kan man väl ha några få som är med barnförbud men det ska inte vara tvärtom. Ja det är iaf min åsikt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up