Många punkter!

image

Idag var det inskolning för Isak. Det gick jättebra förutom att fröken vid en tidpunkt fick bära och sätta tillbaka en icke villig pojke tillbaka till matbordet. 🙂 Bara där inser jag att jag måste strama tyglarna. Men annars är han en framåt pojke som vågar ta för sig.

image

Elias var med och gjorde sitt första ordentliga krypförsök på dagiset. Ja kanske bra att ha med honom så springer han väl snart också! 😉 Han kom till och med en bra bit. Känns lite tidigt faktiskt. Inte meningen att jag ska få någon lugn ha ha. Hans krypstil är att krypa på med bena och huvudet i golvet och trycka på. Ja alla sätt är ju bra!

image

Sen har jag fått en massa beröm från folk om min frisyr. Både att det är snyggt och att det är modigt. Fast jag är inte den fega typen. Bara att jag inte är typen som håller föredrag för jättemånga människor men det lär man sig med tiden det med.

Men det är ju 2 helt skilda saker.

Däremot fick jag en kommentar som påstår sig att vara “en gammal vän“, varför postar man en anonym kommentar och påstår att man är en gammal vän? Och skriver “nej, nej, nej vad har du gjort?? Min åsikt inte alls snyggt!” Visst kan inte alla tycka om det och smaken är som baken men har man ingen bra åsikt, varför inte hålla den för sig själv?! Eller? Folk verkar tro att det är hur okej som helst att säga vad som. Men jag har bestämt mig för att sluta bry mig om folks åsikter. Jag tycker det är snyggt. Jag ska gå omkring i det och tycker jag det är snyggt och min familj med så PUNKT. 😀

0 svar på “Många punkter!

 1. jaana säger:

  Härligt att det går framåt på förskolan. Så skönt för dig som mamma. 🙂

  Svara
 2. trollet säger:

  Ha ha, hoppas verkligen inte du bryr dej om anonyma kommentarer=))
  Härligt att dagis gick bra!

  Svara
 3. Znogge säger:

  Det är naturligtvis fritt fram att tycka vad man vill men det är lustigt att när det handlar om negativa kommentarer blir en del anonyma. Självklart ska man stå för det man skriver! Strunta i det är mitt råd!

  Svara
 4. Lollo säger:

  Så länge du trivs och är nöjd så spelar det ingen roll vad andra tycker, att vara sig själv är viktigare än folks tråkiga åsikter då man aldrig ska ändra sig för andras skull 😀 PUSS

  Svara
 5. Vero säger:

  Tycker det ser riktigt coolt ut. Behåll det så länge du trivs med det.
  Jag skiter fullständigt i vad folk tycker om min trista frisyr.
  Att skriva anonyma kommenterar och påstå sig vara vän… mmm… har egen erfarenhet. Men att möta en på Ica och uttala samma kommentar, det verkar inte gå för sig.
  Jaja, jag låter dem vara.

  Hittade hit via Poppis. Ha en fin dag och jag skall kika runt lite på din blogg för första gången.

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Tack vad fint av dig! 😀

   Ha ha jag det är verkligen så i detta långa land att framför datorn kan man säga allt möjligt men ute är det ingen så vågar öppna en käft! 🙂

   Vad trevligt! Välkommen hit! 🙂 Hoppas du hittar någon kul läsning! 😉

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.