Judo och knatteskutt!

 

Dagen började med judo som det gör varje söndag för Isak. Han togs åt sidan med 2 andra för att träna inför sin första gradering. Isak missa ju sin första här i Staffanstorp förra terminen då han var sjuk så nu ligger han lite efter på sen biten. Men ingen fara för honom. Han har gått 2 terminer i Malmö tidigare men där fick se vara diplom när terminen var över. Men här i Staffanstorp får de ett litet band typ och han är ju lite ledsen att han inte fått något än men denna terminen har han inte varit så sjuk och denna terminen har han också gått på knatteskutt som han tycker är superkul men det blir för mycket att hinna med på en dag. Allt är på söndagar och så går ju Elias med.

Men jag måste ge Isak galet mycket beröm. Han har blivit så himla duktig på att delta i allt. Han lyssnar på instruktörerna och han verkar njuta av allt han gör. Kul! Man blir så himla stolt!

  
Elias gäller samma sak wow! Idag var det parkour för både Isak och Elias på Knatteskutt. Asså de var så himla duktiga. Blir så in i bomben stolt och jag var rädd för att det skulle vara svårt för Elias men han bara flög igenom banan. Helt j**la orädd. Nästa skrämmande men man kan ju säga att han passar på det. Men har funderat på att kanske sätta Elias på någon gymnastik. Det är ju en bra grund att bygga på sen då det inte finns parkour i Staffanstorp. 

Men Elias verkar så duktig på mycket. Duktig på bollar och sånt så vi får väl låta han testa lite olika.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up