– Isaks 5-årskalas – Bildbomb!

Dagen började ju ett bra tag innan själva förberedelserna och Isak tyckte väl att tiden inte riktigt gick tillräckligt fort men till slut var det dags att göra glasstårtan som skulle vara till barnkalaset.

IMG_7032

IMG_7032

IMG_7036

Jag blev förvånad hur duktig Isak var och han tog det väldigt seriöst. Sötisen! Och resultatet ser nu här:

IMG_7038

Nu var det bara att vänta på gästerna.

barnkalas

IMG_7055

IMG_7073

IMG_7079

IMG_7080

IMG_7086

Här är en bild när alla barn som inte ska vara med på bild tittar bort. Jag lägger ju inte upp utan att fråga eller så brukar jag lägga något på bilden så inte de syns men här tittar alla barn bort från kameran. Alla barn satt så himla fint och allt blev så lyckat. De som syns på bilden är Gabriel och Jasmin som är goda vänner till oss. Barnen som inte syns är från Isaks avdelning på dagis eller ja de flesta har ju börjat skolan nu men alla var så glada att ses igen. Kul!

IMG_7088

IMG_7095

Isak fick också en cykel av Karin. Så nu blir det till att lära Isak cykla. Isak blev jätteglad men han är mest intresserad av att leka med sitt slajm som han fick från sin kompis E. Det är så lustigt hur det är vissa saker de fastnar för. Isak vill leka med det hela tiden. Det är en behållare med slajm och en lite sköldpadda så är kletigt och kladdigt ha ha.

Så nu ska vi lära Isak cykla. En granne hjälpte mig pumpa och sänka sadeln igår så nu finns inga hinder. Mer än att Isak ska vilja.

IMG_7098

Här ovan sitter Jasmin och Elias hos Karin och hon läser för de. Så gulligt och de satt så fint.

tårta

Sen blev det vuxenkalas ha ha….

IMG_7105

IMG_7107

IMG_7112

Barnens kusin kom också. Hon har blivit så stor. Visst är hon och Elias helt lika. Man skulle kunna tro att de var syskon. ♥

2 svar på “– Isaks 5-årskalas – Bildbomb!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up