Från ingenstans…

Stor pojke

…så pratar Isak hela meningar och flytande liksom. Hur gick det till? Tror det började för en vecka tillbaka sen. Det bara kom sådär pang. Han har ju bara kommit med flera nya ord varje dag och chockat mig ett tag nu. Men nu är det liksom helt fulla meningar som vuxna pratar. Det har varit meningar tidigare men inte så här tydligt och riktiga. Det är så himla roligt att se. Tänk att det liksom är min lilla son. 2 år och 8 månader är han. Visst finns där mer att jobba med men han är ju riktigt duktig.

Louise

Syster Louise.

Syster Louise är här och hon är verkligen chockad då det var ett tag sen hon var här sist! Då ser man ju ännu mer förändring och tänk då att man till och med själv ser, då går det fort!

Syskon

Igår låg jag bara och tänkte på hur lycklig jag va. Jag menar jag är långt ifrån rik eller har det perfekta livet. Men för mig är allt det här i mitt liv perfekt. Allt kaos här hemma, trött och smått galen morsa ibland. Men det är mitt härliga kaos och mitt härliga liv. Jag är tacksam för allt det jag har och tänker inte så mycket på vad jag inte har. (Förutom städhjälp då och Nanny ha ha ha) 😉

0 svar på “Från ingenstans…

  1. Tommy säger:

    Sv: Ja verkligen , men nu verkar regnet har hittat hit för att stanna ett tag .. Bara hoppas att solen hittar tillbaka från och med söndag för då går jag på semester!

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up