– Framsteg och hur du botar ryggskott –

Idag kändes det helt okej att vakna. Jag har haft så svårt senaste tiden att vakna men det känns som att det börjar vända nu. Vi håller tummarna för det.

image

image

Barnen sover äntligen i eget rum! Yeah! Kan vara det som gör att man sover bättre. Visst händer det ju att de kommer in och sover hos oss men Isak tex sov hela natten själv. Elias har börjat somna utan napp men inatt vaknade han otröstlig och ja han ville inte sluta gråta och blev helt svettig så efter en lång stunds kämpande hämtade jag nappen. Känns inte som att han var helt redo där men jag kämpar vidare och tar bara fram nappen om det är akut och om han vaknar på natten. Får börja så.
Än finns det ju tid och att minska användningen och att somna utan napp är ju ett stort steg. Som han suttade på nappen, plutten.

Idag får vi en del leveranser så det är en hel del att göra. Idag har jag vilodag trots att jag var enormt sugen på att träna imorse men det tänkte jag igår och idag var jag inte så sugen ha ha. Sen fick jag ryggskott igår men Anette som är en kund till oss som också säljer ryggstöden Rlxback skickade en grymt bra länk där man faktiskt botar ryggskott och förebygger ryggskott. Jag fattar inte att jag aldrig hört talas om den innan men det funkade. Så jag ska göra en omgång idag igen. Här ser du klippet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.