Förvirring, pannkakor och sovande barn

Asså igår var en riktigt bra dag. Det började lite förvirrat när jag inte hittade bilen när jag skulle köra till jobb. Tydligen hade jag glömt ge nycklarna till M igår så den andra bilen står kvar i Malmö. Jag går hem igen och frågar efter bilen och får reda på det. Tar de andra bilnycklarna och går till bilen och kommer på att det också var fel bilnyckel. Men tredje gången så går det smärtfritt och jag tar mig till jobb och dagen vänder.

Väl med barnen efter jobb så körde vi hem till Sebban. Gud vad jag saknat den tjejen. En tuff mamma som jag ser upp till. Jag sa inte ens till barnen vart vi skulle utan sa bara att vi skulle till en vän till mig. Väl framme så gick det ändå bra när de märkte vem vi skulle till ha ha.
Det blev pannkakor och en massa snack. Så himla mysigt!
När vi sen var hemma så fortsatte myset och vi skämde bort oss med Pizza. Och jo ja jag hann med 4 maskiner tvätt i allt mys haha.
Och det bästa av allt! Jag lyckades natta både barnen SAMTIDIGT i sina sängar. Inte lätt som en plätt kan jag säga men när de somnat och jag kollat att kl var 20:50 så får jag nog säga att vi nått ett rekord! Och är det inte så sjukt mysigt med sovande barn? Mina små goa troll. Älskar er över allt annat!

image

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up