Elias tar sitt första krypsteg…

[videofyme id=”3277761″ width=”480″ height=”360″]

Igår gjorde han det och det var också första gången som han själv ställde sig upp på alla 4 med helt sträckta armar. Han vill inte nöja sig med vad han precis lärt sig utan han vill ju krypa eller vad säger ni? Ha ha…

Elias kryper 01

Inte nog med det så fick han för sig att han skulle ta det ett steg längre och resa sig upp. Har bildbevis nedan men jag talade han ur det och sa börja krypa istället. 😉 Ha ha… Elias har ju tagit sig några cm framåt tidigare men genom att trycka på med benen och huvudet i golvet. Fast det här ser en aning bättre ut. Jag trodde Isak var envis. Det skrämmande är att Elias verkar vara snäppet värre.

Elias kryper 02

Elias är idag 5 månader och 2 veckor. Kan inte fatta att det snart gått ett halvår sen jag födde honom till världen. Den coolaste känslan som finns är att föda barn!

0 svar på “Elias tar sitt första krypsteg…

  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Via internet och via ikonen här på min redigeringssida. Alltför föräldrar har ett ställe man bara lägger in länken. 🙂

   Svara
 1. Vero säger:

  Det är nu det börjar då? Hihi… hålla koll. Hihi.
  Minns det tydligt än, men numera önskar jag att jag visste vart jag hade dem, att de var så där små igen. Speciellt när man får åka o hämta på stan en lördagskväll… hmm… eller de skall köras hit och dit. Nästan så jag längtar tillbaka. Men bara nästan.
  Var tid har sin charm. Fast vet inte om 17åringar är så jävla charmiga heller…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up