Elias 5 månader!

Elias 5 månader 01

Min fina Elias fick sitt 5 månader vaccin igår. Det gick mycket bättre denna gången än förra trots att han såklart blev ledsen även denna. Det skär lite i hjärtat men det är ju något som ska göras. Sen får man mysigt trösta honom och gosa. <3

Elias blev 5 månader för typ en vecka sen. Ja typ säger man nu efter andra barnet då man inte har koll på något längre. Jag menar tänk då tredje barnet. Ja då måste man nog bara lägga hjärnan på hyllan och bara ta allt på rutin ha ha.

Elias 5 månader 02

Lilla Elias är inte så liten längre. Efter att legat efter på längden jämfört med sin bror så har han nu gått om Isak. Elias är förvånande nu 69 cm lång och väger 8460 g. Det ni! 😉 Det kan motsvara nästan vad Isak var i storlek vid 7 månader för då vägde Isak 8450 g och till och med då 10 gram mindre ha ha. Isak var då 70,5 cm lång men när Isak var 6 månader så var han 69 cm lång vilket betyder att Elias nu växt om sin bror på längden. Jag trodde ju aldrig Elias skulle växa ha ha. Han kanske skulle förbli kort och knubbig. 😉 Men bvc sa att dom kan ha olika tillväxtfaser så där fick vi det svaret.

elias 5 månader 03

Hi hi håret i nacken räcker faktiskt långt ner på nacken och till och med lite ner mot ryggen. Men visar inga tecken på att bli lockig. Bara lite vid öronen men det kan ju vara just att öronen bara är i vägen.

elias 5 månader 04

Elias kan nu sitta några sekunder innan han tappar balansen. Han sitter fint med stöd och så kryper han baklänges. Framlänges har han väl lyckats lite med någon cm och gåstolen rullar han runt i för fullt. Han är en riktig glädjespridare och strålar av lycka när någon tittar på honom eller till och med snacka med honom.

elias 5 månader 05

Elias har som Micke (vän till familjen) säger riktiga rulltårtlår. Och nu passar det så bra att säga. Riktigt mysiga är dom. Elias skiner också upp extra mycket när han ser sin storebror Isak. Han lägger av mängder av härliga skratt när Isak busar med honom. Åh det är så underbart att höra. ♥

0 svar på “Elias 5 månader!

 1. Sofie säger:

  Grattis till din vackra son som redan är 5 månader,å vilken härlig bild på syskonen,

  Svara
 2. Vero säger:

  syskonkärlek värmer i hjärtat. Mina tonåringar visar det inte så ofta direkt. Men de brukar ha kul ihop, ibland…

  Svara
 3. Znogge säger:

  Oj, har han redan hunnit bli fem månader! Tiden rasslar på! Vilket härligt leende han har 🙂

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja tiden går så jäkla fort. Jag har knappt tänkt på hans ålder men nu får jag panik! Han är fan snart ett halvår! =O

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.