– Den rätta platsen i mammas knä –

Så här känner jag mig idag typ.

image

Hade lätt kunnat inta den ställningen idag! Men dagen började trots allt bra men har fått huvudvärk och det är så drygt. Har haft det ofta på sistone och ofta är det vad jag tror i samband med förkylning och att jag får problem i bihålorna. Jag tror det. Eller är det för att jag dricker kaffe lite senare varje dag nu.
Men nu har jag intagit Ipren och hoppas ändå på en bra dag.
Men det är något mer som hänt de här dagarna. Jag är mycket tröttare. Ändå har jag börjat jobba kl 8 istället för kl 7 så man tycker ju det borde vara tvärtom att man fick mer sömn.
Ja jag kan undra och ha mig men hjälper ju inte.
Isak frågar fortfarande om Karin. Så söt. Han bara “kommer Karin idag?” “Kommer Karin imorgon?”

Idag gick iaf lämningen på dagis bättre än igår och ja de andra dagarna. Jag har ju börjat lämna barnen på morgonen och ja det kan vara lite trixigt ibland men klarar det rätt bra. Mest väl på dagis som Elias blir så ledsen. Idag behövde han en extra kram och sen vinkade vi från fönstret. Jag är så blödig men visar det inte. Men Elias är ju min lilla gos och han är så mammig. Man vill passa på medans de är så gosiga. Isak kan också vara gosig men blir inte lika ofta. Oftast när han ska sova. Det blir oftast annars “men mamma!” Haha… och det lär väl fortsätta så! När de börjar skolan är det väl ännu mindre populärt att gosa med mamma. Men jag tror ändå att det kommer sitta kvar när man myser framför tv:n för då ska båda gärna sitta typ på varandra i mitt knä. Nä de vill dock inte sitta på varandra men bråkar just om den rätta platsen i mammas knä. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.