Judo, Busfabriken och en massa skoj!

Ja vilken helg vi har haft! I lördags var vi på Busfabriken. På söndagen var jag med Isak på judo för första gången denna termin och det gick så himla bra. Efter det gick vi ut i snön och lekte och åkte pulka för att sen komma in i värmen, rita lite och sen ha en inomhus picknick men varm oboy och ostmacka.

image

image

image

image

image

Elias åt glass med hela ansiktet. När jag skulle torka av honom så hade han till och med glass på ögonfransarna ha ha.

image

image

Vi hade det verkligen roligt och det var kul att se Elias bli modigare under tiden vi var där och till slut var vi långt uppe och klättrade.

image

Vi hann till också med ett besök hos Bibi och träffa kusin Aja.

image

På lördag kväll fick vi besök av morfar Marek och min lillasyster Lilja. Hon fick smaka godis för första gången så gissa om hon gillar mig nu ha ha.

image

Och jisses vad duktig Isak var på judon. Jag blir så jäkla stolt! Han lyssnade verkligen på instruktörerna. Isak är pratglad precis som sina föräldrar så han pratar gärna med grannen bredvid. Men trots det lyssnar han vilket han inte gjort lika mycket innan. Mest varit i sin egen värld och snurrat runt.
Isak är verkligen en krigare och vill verkligen bli bra på allt han gör. Han har liksom vinnarskallen. Även om man försöker säga till honom att han inte behöver det.

image

När vi gick ut i snön sen så visade Isak vägen till en backa vi kunde åka på. Men den var för klen tyckte Isak så vi letade upp en bättre.

image

image

Som vi skrattade och hade kul men oj vad kallt det blev efter en stund så vi gick hem. Isak hade dock kunnat vara ute i timmar. Vilken energi den kille har.

image

Sen var det pysseldags och inomhus picknick dags.

image

Och som att det inte var nog med träningen. Isak tränade på att klättra i dörrkarmen. Först kunde han inte men efter lite kämpande så lyckades han även med det. Han blev så stolt och glad och vi lär honom att det är möjligt att lära sig. Man måste bara kämpa och öva.

image

Fick dock ingen bra mobilbild på det men tog bild med systemkameran så lägger upp bild på det sen. När han väl lyckades så ville han inte sluta och jag försökte säga till honom att han kan vila nu. När han skulle sova hade han ont i både armar och ben och jag förklarade att han ju gjort massor idag. Tränat judo bla och sen klättra på dörrkarmen. Tro fan att det känns i kroppen.
Hans mål är att klättra upp till dörrkarmens topp och känner jag Isak rätt så kommer han lyckas för han ger verkligen inte upp.
Ja det var vår helg! Hur var din helg?

2 svar på “Judo, Busfabriken och en massa skoj!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up