Tom i huvudet!

Känner att jag är så tom i huvudet. Inte mycket ork över och ingen extra energi. Men förutom det försöker jag hålla igång och ta en liten runda ut, trots det tråkiga vädret.

Igår blev det inköpt en sovpåse för endast 295kr från babyringen. Var rea på BOZZ åkpåse. Idag provade vi den och det såg super mysigt ut i vagnen. Och det blir mer skyddat för han där. Bara det att jag funderade på att köpa en fleece overall från lindex men den är lite fodrad så det kanske blir för varmt för han. Redan med den tunna overall han har nu så blev han svettig på ryggen. Så jag vågar inte köpa den. Är det kanske bättre med jacka och ett par skor?? Hmm.. så himla svårt. =(

Här är iaf super mys! =D
Igår var jag stan runt med syrran. Så himla skoj att umgås med henne. Saknar det och hoppas vi kan göra det oftare. Tyvärr blev Isak super gnällig när jag kom hem så kanske hade vi gjort lite väl många saker. Andra gången han blir så. Så i fortsättningen får jag komma hem i tid så han får ro. 

0 svar på “Tom i huvudet!

 1. Weronica säger:

  Jag tycker att du ska satsa på åkpåsen, Skyddar mer o är bekvämare för Isak än att behöva ha en massa kläder!

  Svara
 2. Linnea säger:

  Vi har en åkpåse i dun och den blir också supervarm, så Elliott får ligga där i med en body och sen en tvådelad mjukisdress och mössa. Det räcker än så länge tror jag. han verkar nöjd och inte svettig i alla fall men gud vad jag har lagt mycket tid på att fundera på om den där ungen är för varm eller för kall… 🙂

  Svara
 3. Ann-Sofie säger:

  Weronica: Jo det är ju åkpåse jag köpt men det jag undrar är om det inte blir för varmt med en tjockare fleece under. Har en tun nu från h&m men den jag ville köpa från lindex är så tjock. =)

  Svara
 4. Maria säger:

  Ja jisses vad det är svårt det där, känner på Oliver varannan minut typ när vi är ute… Men en varm tröja o mössa i åkpåsen kör vi och det verkar räcka, han svettas inte o blir bara lite kall om händer o kinder ibland.

  Svara
 5. Weronica säger:

  I en åkpåse behöver man inte ha tjockare fleeceoverall.. Det blir för varmt. Den är ju som en tjock riktig overall.. Ngt jag lärt mig är att man tar ofta på dom alldeles för mycket. Dom ligger ju så skyddade i vagnen.

  Svara
 6. Ann-Sofie säger:

  Weronica: Jag har ju en sittvagn sulki så inte så jätte skyddande som en ligg vagn och därför vi köpt åk påse för han skriker bara när vi försökte lägga han utan stackare. Iskallt i ansiktet. Men nu i åkpåsen så skyddar det rätt mycket mot vinden så finns inte annat som skyddar så att säga. Bara vindskyddet mot benen som man får till men den räckte inte som skydd, därför åkpåse. Men skönt att veta så jag inte köper nått i onödan. Typiskt att dem inte har sån tunn som på h&m men har present kort på lindex. Men har ju sett såna färgglada tröjor, såna luddiga kanske han kan ha. Fast sjukt dåligt sortiment här på mobilia, vill hitta såna skor som dem har fast dem har inte haft i hans storlek. Såna tyg skor som ser ut som vinter vantar. =) Kul förklaring. =POch förresten när det gäller klädsel till vagnen menar jag när det blir som kallast på vintern. Du menar då med?

  Svara
 7. Weronica säger:

  Tänkte inte på att ni har sån vagn, men den måste väl skydda lite iaf. Men åkpåse o vindskydd måste ju skydda ordentligt! Jag menar oxå till vintern!! När det är brrr kallt =) Åh dom luddiga är ju såå fina!! Vet inte hur det är till bebis men den jag köpte till Thea är lite fodrad, Den hade säkert varit super!! O så underbart fin!Har dom inte ganska mycket på lindex vid triangeln?? Själv gillar jag burlöv center…

  Svara
 8. Ann-Sofie säger:

  Weronica: Ja!! Jag gillar burlöv massor med! Men kanske triangeln, dem har ganska fint. Får se till helgen. Blev sugen på burlöv nu! =DDå vet jag vad jag ska kolla efter! =)

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.