Tävling & Isak snor som vanligt Elias leksaker!

Inget nytt på den fronten. Och när det kom ett paket till Elias så tog Isak ju direkt hand om den!

lamaze 03

 “Så mamma nu kan du fota”

Ha ha ja för det gör jag alltid först. Jag menar det kan ju vara bloggmaterial. Jag måste ju ha miljontals bilder! Tänk så mycket man INTE har skrivit om. Ja man kanske skulle kolla igenom lite bilder och se om där är något kul någon dag.

lamaze 04

Isak var snabb att hämta ännu en Lamaze figur. Jo då nu hade han 2 stycken att gosa med. Och ja fortfarande och det också Elias leksak. 😉

lamaze 05

Mys 

lamaze 01lamaze 02

Denna nya leksak från Lamaze passar perfekt nu när Elias börjat krypa. Den har små hjul så att den rullar iväg när man kommer mot den så det blir lite aktivitet för det lilla barnet då barnet råkar putta bort den. Sen är den härligt rolig och prasslig. 🙂

Nu är det så där super bra igen för er läsare för vet ni va? Jag har fixat så att ni också har chans att få en egen Lamaze leksak! Bra va?

Och vad ska du göra för att tävla?

Jo enkelt, du motiverar kort dit svar varför du vill vinna.

Du får gärna dela tävlingen och gilla min facebook sida Sojkas framtid men såklart inget tvång.

Jag har flera tävlingar igång så klicka på kategorin TÄVLING för att hitta alla.

Tävlingen avslutas 10 november 2013 kl 23:59, vinnaren publiceras i min blogg så fort som möjligt dagarna efter och du får själv hålla koll i min blogg för att se om du vunnit. Vinnaren kontaktar mig sen via mail för att få vinsten. Lycka till!

Spread the love ♥ (Längesen jag skrev det men så bra budskap!) 😉

Eventuell vinstkatt betalas av vinnaren

0 svar på “Tävling & Isak snor som vanligt Elias leksaker!

 1. Sanna säger:

  Jag är gärna med och tävlar, och skulle gärna vilja vinna denna fina leksak till min guddotter. Det vore en perfekt julklapp till henne som hon skulle bli super glad över.

  Gillar din sida på FB (Sanna Kaakinen) sedan tidigare och har delat tävlingen.

  Kram Sanna

  Svara
 2. Emely Tuväng Korabik säger:

  Jag vill gärna vara med och tävla. Vi har funderat och funderat vad man ska ge Vera i julklapp och denna var ju perfekt för en 6 månaders bebis (ja, fast då kommer hon ju vara 8 månader) hon håller på att lära sig krypa nu och det är precis som du skriver att när något rullar iväg så försöker de ju ta sig fram till det. 🙂

  Gillar redan din facebooksida ju! 🙂

  Svara
 3. Anna - Med Alvora i famnen, en framtid av spänning säger:

  Denna skulle jag gärna vilja ge till lillebror i huset. Vi har samma problem här, att syrran tar alla hans saker. Och inte bara dom söta gosedjuren utan även pyttesmå byxor försöker hon få på sig :/ skulle vara kul med något nytt till lillebror, blir ju mest saker från syrran!

  Gillar din sida på FB, Anna Vikström

  Svara
 4. Jill säger:

  Skulle vilja vinna denna leksak till min lilla son som snart fyller 1 år. Och han fyller ju så nära jul och då ska många julklappar också inhandlas. Och inte nog med det så är vi mitt uppe i en flytt, hela 65 mil ska vi flytta. Så det tär på både krafter och pengar. En ursöt leksak som denna skulle sonen garanterat uppskatta! 🙂 Tack för en underbar blogg!

  Svara
 5. Caroline, 20år och blivande tvåbarnsmamma! säger:

  Här om dagen när jag satt och rensade och gick igenom alla saker insåg jag att Elias nästan inte har några leksaker kvar hos mig efter separationen, när jag rensade alla bebis kläder och saker insåg jag att det inte heller blev så mycket kvar (Elias pappa har bestämt att vi ska dela upp allt och inte skicka något mellan) Så det skulle vara kul att vinna något nytt till Elias syskon, och jag tror även Elias kommer tycka det är kul precis som Isak 🙂

  Svara
 6. Sara - Ensamstående mamma säger:

  – Jag är gärna med och tävlar om denna fina leksak till mitt första och kommande syskonbarn.. Varför? Kort och gott: en underbar och perfekt present,
  till en bebis som för min bror är det bästa som hänt.
  Min bror och hans fru har kämpat år efter får,
  genom sommar, höst, vinter och vår.
  Men nu har de äntligen fått sitt efterlängtade plus,
  och snart får de ge sitt mirakel en första puss.

  – Gillar din sida sen tidigare på Facebook (Sara Kramer)

  Svara
 7. Tina Carlström säger:

  Självklart vill man inte missa denna chans.
  Jag skulle gärna ge en present till min systerdotter som är duktig och precis blivit blöjfri. Klart hon ska uppmuntras för det!
  Kanske en present hon får ha ifred från sin bror 😉
  Jag gillar och delar på FB, Tina Carlström.

  Kram å trevlig helg!

  Svara
 8. Natalie säger:

  Klart jag vill vara med och tävla 🙂
  Min motiverin är : En söt leksak till en söt bebis. Alla föräldrar tycker att de har det sötaste barnet inkl. jag.

  Har föresten äntligen fått in inlägget från tjejkvällen och även länkat lite hit och dit 🙂 Gå in och kolla vad du tycker om det.. Länkar inte så ofta till andra sidor eftersom jag oftast bloggar via mobilen. Den funktionen finns inte där.. Men det var kul att jag fixade det 🙂

  Ha en skön kväll

  Kramiz

  Svara
 9. Sara Lindqvist säger:

  Hej!
  Jag vill gärna vinna en lamaze-leksak då jag tror att EN lamazeleksak kan tillgodose behov för alla mina TRE barn! En 5åring som kan lära sig former och figurer, en 16mån som gillar ljud och att utforska saker samt en 3mån som vill ha något att mysa med. Helt enkelt något de kan ha kul med var för sig men ändå tillsammans!
  Sara

  Svara
 10. Katarina Söderström säger:

  Den här skulle jag vilja ge till min dotterson! Han är 11 månader och älskar allt som har hjul, vare sig det är barnvagnar eller bilar. Det blir dock lätt just bil-intresset som uppmuntras när det handlar om en liten pojke. Jag tycker att det räcker med en bilfantast i familjen (min man, hans morfar), så jag skulle hellre ge honom denna mysiga elefant. Så kan han fortfarande sitta och pilla fascinerat på hjulen, som han gör med sina leksaksbilar.

  Svara
 11. Znogge säger:

  Något säger mig att Elias inte kommer att finna sig i det när han blir lite äldre 😉

  Svara
 12. Ulrika säger:

  Hej! Jag skulle gärna vilja vinna denna till min lilla Walter. Han håller att upptäcka omvärlden för fullt och skulle bli så glad för denna. Han är världens gladaste lilla kille som egentligen bara skulle vara 3 månader men är snart 6 månader, han tittade ut alldeles för tidigt, en nyfiken liten krabat 🙂

  Svara
 13. charlotta hellström säger:

  Hej!

  Denna fina skulle jag gärna vilja vinna och ge till barnens kusin som är 2 veckor gammal. Jag vet att det är ett tag innan hon börjar intressera sig för leken, men de glada färgerna kan hon njuta av redan nu.

  Härlig blogg och fina barn du har.

  Har delat tävlingen på min facebook

  Med vänlig hälsning
  Charlotta

  Svara
 14. Erika A - lilla familjen säger:

  Jag är gärna med och tävlar om en fin leksak från Lamaze. Att vara barn nummer två innebär att alltid få leka med avlagda leksaker efter syskonet, och så är det i den här familjen också. Det vore jättekul om jag vann denna så lillasyster äntligen får en alldeles ny och egen leksak att leka med, hon skulle bli så glad! 🙂

  Har gillat på facebook, – Erika Alexandersson

  Svara
 15. Lina Eckerström säger:

  Är väldigt gärna med 🙂

  I helgen är lillebror/lillasyster beräknad och hen kommer nog få ärva i stort sett alla storasysters leksaker. Nåt nytt eget hade vart kul att kunna ge hen när tiden är inne 🙂
  Hoppas hoppas !

  Gillar såklart din facebook sedan länge !

  Ha en fin kväll 🙂

  Svara
 16. Christina Frisberg säger:

  Jag är med och tävlar om en supergullig leksak från Lamaze!!!
  Om jag skulle ha turen att vinna så skulle ju lilla Matias på den att leka och gosa med!!!
  Gillar redan din fb sida, och följer dig på bloglovin,
  Delar tävlingsinlägget offentligt på fb så fler hittar hit!!!
  Hoppas och drömmer om storslam!!! 🙂
  KRAMELIKRAMEN!!! <3

  Svara
 17. Jane Larsson säger:

  Jag skulle vilja vinna för att kunna ge mina vänners underbara son en fin gåva när han ska ha sin namngivning i december.

  Svara
 18. Emma S säger:

  Vill jättegärna tävla till sonen. Han har börjat fokusera bilcken och bli väldigt intresserad av saker omkring honom. Favoritsaker är sånt som lyser och är färgglatt så tror han skulle bli helt fascinerad av lamazeleksaker.
  Följer även på facebook 🙂

  Svara
 19. Matilda säger:

  Hej! Är med 🙂

  Vill vinna till kommande lillebror eftersom storebrorsan älskade Lamaze-leksakerna som bebis! Räknar kallt med att även lillebror kommer göra det 🙂 Jag tycker att de är så fina och samtidigt pedagogiska!

  Gillar din sida på fb sedan lääänge 😉

  Kram Matilda

  Svara
 20. Sandra säger:

  Vill gärna vara med och tävla!

  Om jag skulle vinna skulle jag ge vinsten till min bästa väns lilla dotter. Hon är bara 6 månader men har pga att hon föddes med s.k “klumpfot” redan fått göra flera olika ingrepp, samt varit gipsad flera gånger.
  Hon är trots detta världens gladaste lilla tjej, och jag skulle bli så lycklig om jag kunde få vinna en sån fin present till henne som denna!

  Hoppas på tur!

  Kram

  Svara
 21. Mirjam säger:

  Jag är gärna med och tävlar! 🙂
  Denna skulle gå till lille Adrian som är väldigt förtjust i färger. Är säker på att han hade älskat denna söta sak!

  Svara
 22. Heidi Larsson säger:

  Denna supersöta grej skulle jag vilja ge min lille grabb! Kan jag motivera mer än så? Nä, that’s about it. Jag vet att han skulle älska den – så därför håller jag tummarna för en toppenvinst! =)

  Jag gillar redan din Facebooksida (Heidi Larsson)

  Svara
 23. Elena Johansson säger:

  Hej! jag skulle vilja vinna denna åt min lilla kusin My.
  Hon är den finaste flickan jag vet, har så mycket kärlek till henne.
  Jag har inte så mycket pengar till julklappar åt alla när jag är arbetslös och jag vill
  verkligen ge henne nånting, då hon lyser upp min vardag varje dag!
  Så hoppas jag vinner 🙂

  Svara
 24. Alexandra säger:

  Jag skulle vilja vinna då vinorecis fått barn och skulle älska denna leksak!

  Svara
 25. Monica säger:

  Jag skulle gärna vinna denna urgulliga elefant till Pyret, som gissningsvis är ca minus 13 veckor just nu.
  (Är inte registrerad på Facebook.)
  Monica

  Svara
 26. Caroline - Fotograf & Mamma säger:

  Hej vilken rolig tävling! Jag är med 🙂 Jag vill gärna vinna elefanten till min bästa vän som hade BF i Fredags men än har ingen bebis tittat ut det vore en fin present. Kram Caroline

  Svara
 27. Astrid säger:

  Vilken perfekt leksak till min dotter som precis börjat åka (snabbt). Hon får mest ärva leksaker av sin storasyster (som är inne i “Den är min!!!”-fasen) så det hade varit kul att ge henne något eget. 🙂

  Svara
 28. Marie L-m säger:

  Skulle vilja överraska en kär släkting, med denna fina Lamaze leksak!
  Hon har en liten tös på gång, äntligen, efter en del tråkigheter..
  Så det vore ju inte helt fel att hon möts av en riktigt mysig elefant,
  när hon väl bestämmer sig för att “titta ut”…
  Gillar sen tidigare din fb sida.
  Ha det så gott/ Marie i Visby

  Svara
 29. Annika - drömmen om 11 barn säger:

  Jag är med och tävlar. Skulle vara kul att vinna denna då Noah kommer kunna introducera lillbebis så småningom! Dragdjur gillar Noah skarpt, så han skulle älska denna. Men många av Noahs, Jonathans och Rasmus leksaker är gamla och nötta, mycket är slängt (det var ju inte riktigt tanken att jag skulle bli gravid såhär snabbt!) – så detta vore så underbart. Jag älskar Lamazes leksaker, så jag använder gärna dessa leksaker till barnen!

  Länkar: http://nilssonpettersson.blogg.se/tavlar/2013/november/sojka.html#comment

  Gillar din sida på fb (Annika Nilsson Pettersson)

  Kram Annika
  familjenpettersson@hotmail.se

  Svara
 30. Annika Nilsson säger:

  WOW! Vilken perfekt present till lilla Hanna i Afrika. Hon bor där med sina föräldrar som är biståndsarbetare. Och nog hör väl en elefant hemma i Afrika! Sedan vet jag att det är helt omöjligt att hitta leksaker till Hanna där ute i buschen för hennes föräldrar – så de kommer bli lika glada som Hanna om det kommer ett fint paket till jul!

  Jag gillar på FB (Annika Nilsson) och har delat och tipsat: https://www.facebook.com/annika.nilsson.357/activity/401166783320154?og_perm_src=OPEN_GRAPH_SINGLE_STORY

  Svara
 31. Elin Jönsson säger:

  Vår son är 6mån och har precis börjat kravla omkring i hela huset. Bilar och leksaker med hjul är mest populära. Då vi knappt har några sådana leksaker tar han istället hundleksaker och hundens ben… Hoppas att han kan få denna roliga elefant att jaga runt och leka med istället.

  Svara
 32. MariaM säger:

  Jag skulle gärna vilja vinna denna till min bästa kompis lille kille i julklapp. Snart är han så stor att han börjar krypa och då är ju detta en superfin leksak!

  Jag gillar dig redan på fb (maria mattson och delar tävlingen där också! https://www.facebook.com/maria.mattson.969

  Mvh Maria

  Svara
 33. P Mary-Anne Christensen säger:

  En färgstimulerande elefant att jaga,
  skulle vårt lilla kryptroll behaga,
  för denna mjuka och härliga vän,
  skulle stimulera motoriken som bara den!

  Jag gillar och delar tävlingen på FB alias: Mary Anne Christensen

  Hoppas hoppas hoppas

  Svara
 34. Carola L säger:

  Jag skulle vilja vinna den till lilla kusinen som snart är 6 månader!

  Gillar på FB så klart (Carola Lind)

  Svara
 35. Karin Danielsson säger:

  Om några veckor får vi ytterligare en lillebror i familjen och allt är förberett för hans ankomst. Bland annat har vi köpt en robot från Lamaze som är så söt. Dock tror jag att storebror, 20 månader, kommer att bli avundsjuk på den så en egen elefant till honom skulle nog bli väldigt uppskattat. Även om man inte är yngst längre så kan man fortfarande vara en liten kille.

  Jag har tipsat på FB: https://www.facebook.com/karin.danielsson.10/posts/361816477289221

  Svara
 36. Lise säger:

  Jag är fadder till min lilla brorsdotter som är ett år, detta vore en helt perfekt julklapp! 🙂

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.