Skruttungen – idag blir det äventyr!

image

Skrutt ett: Var så grymt gosig igår. 🙂 Han skulle såklart bada. Helst direkt när vi skulle äta men han fick snällt vänta. Ett nybadat vällingbarn som på bilden är ju sååå mysigt. Men se honom somna fick jag inte då vi fick besök av Isaks morfar M och hans fru. Hon har utbildad sig till thaimassör men övar fortfarande för att få upp styrkan och hon fick gärna öva på mig vilken hon insisterade på. Grymt avslappnad blev man och ni kan tro att jag sen sov gott!

Skrutt två: Ser till mer och mer att vi inte glömmer honom i magen. Det bökas varje dag men jag har fortfarande inte känt det utanpå. 🙂 Sist när jag var gravid med Isak så kände jag några puffar på magen när jag var i veckan 20+3 vilket för mig blir på måndag då. Hoppas det snart är på G.

Idag blir det mässa med Claudia och Isaks bästis. Ses vi på Varning för barn mässan? 🙂 Idag ska jag vara där från öppning. Så Isak får leka av sig rejält och sen sova i vagnen så man får lite egentid på mässan. Annars är det mest att springa efter honom och man hinner inte titta så mycket.

0 svar på “Skruttungen – idag blir det äventyr!

 1. Petra säger:

  Hej hej vännen!
  Mysigt sen när de börjar kännas rejält utanpå oxå. Dom gör sig påminda hela tiden.
  Åhh lät som en bra dag.
  Ha en fin fin helg.
  Att mys på med nybadade välling barn e underbart

  Svara
 2. trollet säger:

  Borde ju inte ta så lång tid att springa sej trött på en mässa;)
  Magen blir bara finare och finare=)

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up