Ikea idag…

…och lite inköp blev det ändå. =)
Faktiskt skönt att ha sängen nu. Fast vi sätter ihop den i veckan och då sätter vi upp skötbordet med så är det gjort. =) Några sängkläder eller spjälskydd ville jag inte köpa på Ikea. Speciellt inte spjälskydd då jag tycker dem är fula där. Men det blir nog på Ullared vi köper det. =)
Undrar om dem har sån mobil till sängen i Ullared, dem kostar ju 500kr och hade ju varit perfekt om dem hade billigare där. Men det tvivlar jag på.
Nu är det mest textiler vi behöver och saker till omvårdnad av mig och Isak.
Nja vagn fattas ju iofs 😉 och så bärsele fast den kan vi ju räkna till textiler. 😉
Vagn ska vi köpa här http://pyretosnackan.se/
Bärsele bli nog på Svågertorp, babyland.
Hmm… har jag glömt nått?? =/
Just det, en filt köpte vi ju med till lillen! =D

Fast den är mycket finare i verkligheten. Är en gul inbroderad bil på den. Jätte söt. =)

0 svar på “Ikea idag…

 1. Fiffi säger:

  Kommer ni att använda kudde och täcke till bebisen i början? Vissa säger ju att man inte skall använda kudde i början och heller inte nåt varmt täcke.. Jag vet inte alls vad jag skall handla eller ens titta efter!

  Svara
 2. Linnea säger:

  vadmysigt att fp handla bebissaker! Jag har också varit på ikea och användt självscanning-kassan. inte så lyckat tydligen för jag råkade sno badbaljan, bara packade alla pryttlaqr i den och glömde scanna.. Hm.. Jaja. Och sen roligt att du kan se sparkar utanpå magen! :)Inte så kul för mig längre dock eftersom mitt magfett fortsätter dallra oroväckande länge efter varje spark…

  Svara
 3. Ann-Sofie säger:

  nä kommer använda sovpåse, behövs varke kudde eller täcke i början tycker jag. =) Så har inte köpt det än men får se om jag köper det så vi har när vi ska till ullared. Har köpt 2 st dra-på-lakan sist jag var på ikea, så kommer köpa spjälskydd mera sängkläder och madrass skydd på ullared. =)Gud vad bra om dem har sängmobilen jag vill ha, finns bara en som jag vill ha. =) få se om dem har just den =)Linnea: yea right! "råkade sno" 😉

  Svara
 4. Maria säger:

  Jag köpte en mobil där, de hade 3-4 olika att välja mellan, de flesta spelade musik. Vår spelar "vad kostar valpen där i fönstret" som sambons pappa sjöng för honom så den fick det ju bli =) Vi är också inne på en Tako-vagn, vilken modell ska ni ha? Varit där o känt på den än?

  Svara
 5. Lina säger:

  Åhh visst är det mysigt att köpa säng =) Tänk att den lill* ska sova där i! Ja, Ikeas spjälskydd är inget att hurra för.. vi köpte vårat på barnens hus =)

  Svara
 6. Maria säger:

  Hmm nä du det minns jag inte, inget jag känner igen iaf…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.