Elias söta döskalle outfit!

döskalle 02

Alltså sötare outfit får man leta efter! Denna har jag fått från me&iDet ser så otroligt mysigt ut för barnet att bara gå omkring i en jumpsuit och jag tycker inte bara dom kan ha det som en pyjamas utan också springa omkring på dagen. Okej nu springer inte Elias mycket än eller ja förutom när han är i gåstolen men där är han inte mycket nu då han gillar att krypa omkring och ställa sig överallt hela tiden. Jag tyckte det var mest skönt innan när Elias knappt rörde sig i den. Då kunde han sitta en stund och underhålla sig.

Mer info om jumpsuiten hittar du HÄR.

döskalle 01

Behöver jag säga att vi inte har någon lugn minut? Elias är överallt men just nu saknar jag honom DELUX. Han har varit tredje natten hos Bibi (farmor) och jag ska hämta honom idag. Men jag har istället fått njuta av att ha Isak hemma och han är mycket lugnare och mysigare när jag har honom själv. Och det är ju viktigt för honom med och inte behöva konkurrera hela tiden. Men jag har ju bara lämnat bort Elias en natt tidigare och denna gången blev det 3 nätter. Skönt att det verkar ha fungerat så himla bra och han märker inte ens att jag är borta. *Peppar peppar* ja att det håller i sig. Minns att Isak var exakt 8 månader när han seperationsångest började. Den 16 november blir ju Elias 8 månader. Oj vad tiden går!

0 svar på “Elias söta döskalle outfit!

 1. trollet säger:

  Ha ha, tokfin speciellt nu till Hallowen… men den där söta lilla kommer inte kunna skrämma någon;)

  Svara
 2. Natalie säger:

  Så fin han blev i dräkten. Jag hörde av mig till Eva samma dag som vi pratade om varorna. Så jag fick löpnr så jag kunde hämta varorna dagen efter… Är såååååå nöjd 😀
  Ha en underbar dag.
  Kram Natalie

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja du gjorde det! Bra att du fått ditt! Ja jag har några fler som undrar över sina kläder. :/ Inte bra ju. Ska kolla med Eva så att allt är skickat.
   Kram!

   Svara
 3. Mamma till William och Wilma säger:

  God förmiddag snäckan.Så söta bilder på din lilla goding.liten börjar bli stor 🙂 Hoppas att förskolan funkar bra för din stora i den nya skolan..
  Det jag menade att vilken webb läsare bloggar du hos..är det blogg.se eller är det någon annan sida som du lägger upp din blogg på?
  kram kram

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja du tiden går så fort!
   Förskolan har gått så himla bra! Är så himla nöjd. 🙂
   Jag bloggar hos Allt för föräldrar och dom använder sig av WordPress. 🙂 Kram

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up