Då var sista grejen till bebben köpt!

Äntligen kan jag stryka skötväskan från listan. =D
Var på Babyringen och yra, ja jag skojar nog inte när jag säger någon timme, man har ingen tidsbegrepp där och det var svårt att välja. Plus att dem rear ut massor! Så jag kan verkligen rekommendera alla att sticka dit. Tror dem har mycket rea pga att dem ska flytta till annan lokal nämligen! Jätte söta babykläder reade dem ut. Även sängkläder och en massa massa annat! Så så klart kunde jag inte hålla mig vid skötväskan, utan det blev en mobil leksak till vagnen. =) Skulle egentligen inte ha nått sånt till vagnen. Men nu kan han få höra på melodi i vagnen, på skötbordet och i sängen hihi.
Och elefant-reflexen fick flytta ner till skötväskan. Ny syns vi från vänster sida iaf. =)

Nä nu får det nog räcka med inköpen. Nu blir det bara till mig om det blir nått mer. Snacks och läsk saknas! Hmm… fast frågan är om man skulle ha lite fryst färdigmat tills första tiden så man bara kunde micra mat till oss. Inte så att man har tid till att stå och laga mat. Annars får sambon köra och handla färdigt första tiden. Aja vi får se. =)

Nu sk jag vila en stund. Är helt slut efter denna rundan. Och det är inte det lättaste att sätta sig i bilen eller kliva ur haha.

0 svar på “Då var sista grejen till bebben köpt!

  1. Carita säger:

    Snygg väska! Ja, jag har ju lite kvar…säng,vagn,väska…hihihihi

    Svara
  2. Charlotte säger:

    Snygg väska du hittat!Jag hade ingen förlossningsplan. Var väl inget speciellt jag ville att de skulle veta.Vad har du skrivet?Hehe ja sen lukta hon gott! Man får passa på att sniffa massor nu när de har den speciella bebis-lukten.Ush vad hemskt med missfall 🙁 Får man alltså inget starkare då? Hur länge gick du om ja får fråga?Jag kan nästan tänka att det blir en annan smärta på förlossningen än vid missfall, man tar nog emot smärtan på ett annat sätt och att man vet att man kommer att få sin bebis sen.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.