Då var en Ullared dag avklarad!

Vi gick upp kl 4:30 imorse! =D Jupp satte igång kaffe och gjorde några mackor. Vi stack och tanka och sen bar det av till Ullared!Inköpslistan här!

Blev en del utöver listan men ska göra en ny lista på dem fåtal grejer som är kvar att köpa. 🙂 

Vi var där en halvtimme efter öppning och efter allt skrämmande min sambo hört om långa köer, semestertider, lönehelg osv så såg det ut så här vid ingången.


Och som ni ser var där ingen kö och precis lagom med folk. Men ok klart när vi var klara och skulle bege oss vid kl 12 så var det helt klart mer folk fast fortfarande ingen kö till varuhuset som alla pratar om. =) Nice!

Vi fikade och shoppade och käka middag. =)

Och shopping blev det 9 kassar!


Tänker inte rabbla upp allt som står på kvittot men tog lite bilder på inköpen. =)


Ja en massa och en massa mer än det jag tagit bild på. =)

Även babykläder, snuttefiltar, täcken, örngott, olika frotté. Ja en massa och det mesta från listan.

Här kommer den nya listan på det som är kvar!

 1. Skötväska – Ja fanns ingen där som jag ville ha.
 2. Baby skydd – Ska kolla på en begagnad Akta Graco för 400kr imorgon.
 3. AmningsBH – Tänk köpa 2 st i dagarna iaf, en svart och en vit. Tror ni det räcker?
 4. Badbalja – Tyckte inte det skilde från en som jag sett här på Coop.
 5. Sovpåse – Såg bara en där och den var i storlek 90.
 6. Spjälsängs kudde – dumma jag tog 3 vagn/vagga kuddar. Grr….
 7. 2* örngott till vagn/vagga kudde – pga punkt nr 6 🙂 Då jag bara köpte örngott till spjälsängs kudde som jag inte har. =P
 8. Blöjor
 9. Mjölkersättning – ” ifall att”
 10. Magdroppar
 11. Saltlösning till nästäppa + nässug.
 12. TENS
Ja, det var nog allt! 🙂 Phuh…

Väl hemma så var det städning av hela lägenheten. Och la allt till bebisen som skulle tvättas i tvättkorg så där har jag att göra på min semester. Som förresten börjar om 3 veckor! Yea!

Nä nu ska jag bara slappa och vila…

Just det, vi var hemma kl 15:00 och jag fick köra hem. Sen blev det en vilostund efter allt uppackande. =)

Så känner mig äntligen redo för Isaks ankomst! =D

Ha en trevlig helg! Kram!

0 svar på “Då var en Ullared dag avklarad!

 1. Weronica säger:

  Ett råd är att vänta med att köpa ammningsbh tills mjölken runnit till. Köp en som du kan ha med till bb och köp fler sen. För det är så svårt att beräkna vilken storlek man ska ha, Du kanske behöver både två o tre storlekar större än vad du har idag…

  Svara
 2. Ann-Sofie säger:

  Ha ha 2-3 storlekar större hoppas jag verkligen inte på hihi. Jo då detta är bara vad jag tänkt köpa innan förlossning. =) Men bra att veta att det räcker med 2st då. =) Just nu har jag bara en bh som passar men jag sluta använda den då jag fick massa sår mellan tuttarna. 🙂 Så jag måste redan nu i dagarna köpa 2 amningBH tyvärr, hade gärna väntat med det men just nu går jag bara i sporttoppar och det blir rätt svettigt och äckligt. =) Jag har 10 veckor kvar och då vill man gärna ha det bekvämt med. 🙂 Sen får man ju se om det behövs större vilket jag så klart räknar med. =)

  Svara
 3. Weronica säger:

  Större lär du behöva =) Det har jag haft med båda o det är inte jättekul alltid.. Fick köpa i enunderklädesbutik för att hitta en som satt bra.. Hade bara tre faktiskt o det räckte. Hinner ju tvätta emellan =)

  Svara
 4. Ann-Sofie säger:

  Hihi ja folk ger mig tips hit och dit om vart jag ska köpa osv. Nu är det så att h&m bara har små, Twilfit har bara till storlek E så jag kan inte ens köpa där i vanliga fall för jag har F. Varför jag inte hoppas på 2-3 storlekar är att på la leja i malmö har dem nog bara till storlek I fast jag vet i Åkarp har dem till J. Men jag har hört från många med storlekar runt min att dem inte gått upp så mycket. Än så länge har jag bara gått upp en storlek och det är till G. Lite tajt är det så jag tror till storle H iaf. Men ska prova mig fram. Dem i Åkarp ska vara specialister för storbystade så jag ska kolla där. Har bestämt mig för att köpa en som passar nu och så köper jag nästa om en månad när lönen kommer i storlek H. Känns lite väl att köpa storlek H nu men det kanske går? Hmm.. ska prova och se. Ja ja och sen får jag ju se efter. =)Ok så tre är målet! Fast till rätt storlek. =) Det vet man ju tyvärr inte innan. =)

  Svara
 5. Weronica säger:

  Jag har samma problem jag har L i bh i vanliga fall men dom har gått upp under amningen men i specialbutikerna har dom ju o ammningsbh:n är ofta utformad på ett annat sätt… Det är skitsvårt att hitta som sitter skönt. Men som sagt åk till Åkarp dom är ju bra. Har själv varit där men nu går jag i Halmstad. Men det är typ samma sak.. Dyrt är det med att ha stora tuttar 🙁

  Svara
 6. Ann-Sofie säger:

  Jamen då vet du hur det är! =D Vad skönt att höra, för mig iaf hihi. Nog svårt att förstå för dem som inte har det problemet. Och ja dyrt är det. Har surfat runt lite och läst och då jag har G nu så kanske jag ändå ska köpa en H kupa så länge, borde jag ju kunnaha ändå? Har ju en G som jag köpt dyr på la leja på gå gatan. Kostade nog närmare 600kr. Men vad gör man inte för att dem ska sitta på plats. =) Kollade nu och dem har dåliga öppentider men iaf öppet på torsdag till kl 19. =)

  Svara
 7. Weronica säger:

  Det är inte lätt men jag tror du gör rätt som köper en H så kanske du kan ha den sen oxp =) Jag köpte en bikini överdel fööra veckan för 600.. helt sjukt men vad gör ma. Dom måste ju sitta kvar även på stranden 😉

  Svara
 8. Ann-Sofie säger:

  hihi ja hellst ;)Jag behöver en bikini med ju. =O Börjar ju vattengympa 16 augusti och jag tror inte jag får på min baddräkt nu hihi. =) Bra du sa det!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.