Ahhhh….. shopping shopping!!!

Nja kanske inte så galet som det låter. Blev ett påslakan till vagn/vagga iofs som ej stod på listan. =) Men men tänkte att det kunde vara bra då jag köpt minsta storlek i åkpåse till vagnen och risken är ju stor att han växer ur den fort. Och blir nog täcke och kudde sen när han blir lite större. Handlade på G-knappen i malmö. Och dem sålde ut ett set för bara 112kr. Och så blev det ett extra örngott till vagn kudde i vitt. 

På samma ställe köpte jag också en vagn-leksak för endast 49kr! Jätte söt!

Och till sist förbi H&M för att köpa ett 2 pack amnings topp/linne. Köpte i L och får väl köpa mindre sen kanske men risken är ju att tudorna inte får plats. Men eftersom planen är att ha amnings bh under som håller dem på plats så gör det inte så mycket om det sitter löst om magen. =) Så tror nog jag valde rätt ändå.

Älsklingen hämtade sin bag från bilen och han tycker redan jag ska börja packa. Det enda jag har kvar som jag inte kan packa är amnings bh, snacks, tilltugg, dricka och annat ätbart och nått att läsa. 

Jag kollade skötväskor idag men har ännu inte bestämt mig. Ska iväg till helgen och kolla igen.
Imorgon ska jag köpa amnings bh och sen är det inte mycket kvar.
Blir tvätt med imorgon och börja så smått med att packa bb väskan. =)

Just det, imorgon blir det även en runda ner på festivalen för att kolla på bla Lisa Nilsson. Ahh nostalgi hihi… Sen uppträder även Salem al fakir men får se om jag orkar vara där så länge. Blir trött av ingenting nu! =)

Nu blir det slappa i soffan och klockan 21, Livet på BB. =D

0 svar på “Ahhhh….. shopping shopping!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.