Barnkläder, shopping är ju livet!

image

Sötnosen i sin nya mössa från LillaGrodan Design! 🙂 Är det något som jag gillar sen jag skaffade barn så är det shopping och allt som har med barnkläder att göra. Vad tycker du? Att kvalite går före pengar eller köper du billigare kläder till dina barn?

I början så tycker jag inte kvalité är så viktigt då barnen växer ur sina kläder fort. Dessutom så kräks de ner en del och mycket kläder blir förstörda. Samtidigt så kan det vara bra att ha några kläder av kvalité om man vill spara till nästa barn eller spara som minne. 🙂

Men desto äldre sonen blivit och använder kläder längre så har kvalité blivit viktigare för mig. Dessutom så är det roligare med lite originella kläder som även är färgglada så jag önskar verkligen att jag kunde sy. Så kunde man skapa sitt eget!

Har ni kanske tips på några kvalités kläder? Fast det måste faktiskt inte vara dyrt bara för att det är kvalité.  😉

0 svar på “Barnkläder, shopping är ju livet!

 1. Sarianne - förskolebloggen säger:

  Jag använder mer kvalitétskläder när det gäller ytterkläder så jag vet att de är bra. Kläder att använda inomhus varierar jag mycket, gillar billigare kläder som man slipper vara rädd om. Min mamma syr och de kläderna är helt underbara, något som inte alla andra har och massa härliga färger. Kram

  Svara
  1. Sojka säger:

   @Sarianne – förskolebloggen, Vad bra med en mamma som syr! Fast Isak behöver inte vara rädd om några om sina kläder oavsett om det är kvalite eller inte. Barn ska få vara barn oavsett vilka kläder dem har på tycker jag. Så där gör det inte så mycket för mig. Men man behöver inte heller lägga en förmögenhet bara för att det är kvalite.
   Kramen!

   Svara
 2. Cissi J säger:

  Jag gillar all shopping hahahhaha. Men håller med dig ju äldre de blir så sliter de mer o då är det bra med kvalite o man behöver ju inte köpa jätte dyrt.
  Kram kram

  Svara
  1. Sojka säger:

   @Cissi J, Nä men det är just det! Det behöver inte vara så dyrt med kvallitekläder heller! 🙂
   kram

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.