Vill du tycka det är kul att städa?

renlyx 01

Jag vill! Jag vill! Ha ha jag trodde knappt mina egna öron när jag sa att jag tycker det är kul att städa! Efter att jag testat en massa produkter från Renlyx så kan jag verkligen säga att dom lever verkligen upp till sitt namn. Där inga farliga gifter i produkterna så du kan med rent samvete använda det hemma trots att du har småbarn! Jag tycker själv alla medel dessutom är helt starka när jag städar. Känns som om man borde ha någon skyddande mask när man städar. Det finns ju många såna aspekter vad det gäller allergier osv. Det ökar ju dessutom hela tiden.

Har vi för rent? Det har inte bara med att vi har för rent som många säger. Det handlar också om att vi använder starka produkter som dessutom innehåller skadliga kemikalier som tex parafiner mm men även fosfater och en massa andra farliga ämnen både för en själv, ens barn, naturen ja hela vår planet. HÄR kan du läsa mer om dom farliga ämnena som kan finnas i just dina städprodukter.

Dessutom så tror man att bra produkter som är mer hälsosamma inte är lika bra till städning. Helt fel! Om inte tvärt om faktiskt. Kolla bilden nedan. Där sprayade jag med Maison Belle Kitchen Orange och ni ser hur bra den tog på glaset i ugnen. Plötsligt blev det roligt att städa! Dessutom så luktar det fortfarande gott i köket än idag efter städningen. Det är väl så det ska vara? Rent hem, ren lyx! Ha ha oftast är det ren lyx att ha städat hem när man har småbarn. Svårt att få till det. Ett tips är att låta dom vara med. Här är det dessutom inget farligt som får på händerna. 😉

Att Isak kom springande och sa: “Det luktar godis”. Är ju verkligen ett bra betyg. Dessutom fick jag lite städhjälp på köpet.

renlyx 03

Och inte nog med det så får man en liten “after cleaning” med i sin beställning. Är det inte helt charmigt?!

renlyx 02

0 svar på “Vill du tycka det är kul att städa?

 1. Znogge säger:

  Allt som kan göra städningen roligare får väl anses vara ett plus 😉 Här går det trögt dock…

  Svara
 2. Vero säger:

  Det låter ju onekligen intressant. Skall genast in och kolla in deras sida.

  Svara
 3. Maria säger:

  Älskar dofterna på Maison Belle, redan börjat städa lite med juldoften då den är underbar. Ska kolla in den sidan för en ny beställning tror jag allt. Maken tycker det är för dyrt men jag tycker den räckt hur länge som helst och dessutom som sagt är bättre än den billiga skiten.

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Men precis! Jag tycke den är otroligt dryg. Älskar känslan av att det doftar rent i flera dagar. Sen får man ett sånt lugn av det. Den där juldoften är jag nyfiken på! Finns ju i presentförpackningar med!
   Det där med pris är så roligt för vissa saker kan man lägga flera 100 på men på rengöringsmedel kan man inte lägga till lite extra kronor. Man lever liksom i det varje dag.

   Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Jag använder lite allt möjligt. Har inte ändrat på det. Okej vi har ju inte riktig clor och liknande men jag tror inte ens det finns att köpa längre men mycket Ajax och liknande. Men jag gillar spray och jag vet inte om sopa finns i spray sen är det ju verkligen skillnad på dofterna. Här känns det som någon härlig olja eller något. 🙂

   Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Men precis! Alltså jag njuter fortfarande av doften här hemma. Helt galet alltså. Det är ju så man vill ha det när det kommer hem folk att det liksom luktar rent. 🙂

   Svara
 4. Me & My Baby Dolls säger:

  Haha, älskar sista bilden!

  Jag har mailat dem på allt för föräldrar ang bloggflytt, men jag får inget svar…
  Hänger “allt för föräldrar” ihop med “min bebis”? Alltså är det samma portal med blogg-topp-listorna och så? (om du förstår bvad jag menar) Haha… Kram!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.