Vi tjejer och smärta!

image

Här ser ni min behandlare Elvira själv blir behandlad med StimuNeedle. Aj var det första jag tänkte. Hon hade varnat att hon inte skulle vara så snäll denna gången som hon var förra gången.

image

Och så var det min tur!! Det är ju små nålar som pickar så det kommer in serum in i huden. Resultatet kommer sen först efter en vecka men huden lugnar sig redan till dagen efter.

image

Här är jag precis efter behandlingen. Man blir som när man varit för länge i solen. När jag kom hem sen så fyllde jag på med återfuktning och man kände hur huden bara sög åt sig!

image

På kvällen hade det lugnat sig och jag känner mig så ren och att min hud verkligen fått sig en ordentlig behandling. StimuNeedle är bra till så mycket. Speciellt är det hudföryngrande och jag ser faktiskt redan resultat trots att det bara var igår jag gjorde det och jag fick höra att det är först efter en vecka man börjar se resultat! 😀

image

Dagen efter är alltså idag som denna bild är tagen! Huden har lugnat sig men den har ju sina röda ställen. Allt ska ju läka och bli yngre. 😉

image

På med återfukt och huden blev lite röd igen. Men idag fick jag ju sminka över det men hade det inte varit för dagens möte så hade jag inte sminkat ansiktet.

Jag känner redan att min hy är så babylen och det sjuka är att mina rynkor som jag tyvärr börjat få i pannan nästan har försvunnit. Förbluffande. Jag trodde man bara var tvungen att plastikoperera sig typ men det finns faktiskt sätt att dra ner på farten av åldrandet!

Nu till ett fantastiskt erbjudande för alla läsare! Ni får hela 30% rabatt på en behandling av Stimuneedle om ni uppger “Sojka” när ni beställer en tid!
Kallas också Micro Needling! 😉

Puss!! ❤

0 svar på “Vi tjejer och smärta!

 1. Jyoti säger:

  Wow! Klart värt att testas!
  Nu har jag anmält mig till eventet! Superspännande! 🙂 Lycka till med ert företag!

  Svara
 2. Elisabeth McCann säger:

  Nej fy! Jag skulle aldrig kunna göra så mot min hud. Sticka en massa hål sådär…

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.