Våra inköp!

Jag är glad att presentera min nya dator “Slimmad 13.3″ Acer Aspire” från Siba fast från varuhuset på Mobilia. Precis lagom stor och den är väldigt bekväm att skriva på jämfört med den stationära. =)Blev även en ny skrivare till oss. En Hp med allt-i-ett! Så himla bra för vi har inte haft någon innan!

Jag köpte även en datorväska men den lämnade jag tillbaka idag för en som har en lång rem istället så man kan bära den på axeln och så köpte jag en kameraväska som jag tycker kan funka som en vanlig väska med och då känns det inte lika besvärligt att ha med sig sin stora kamera. 🙂

Även dessa är köpta på Siba! 
Varför det blev just Siba är att vi hade kort på OnOff och ni vet ju vad som hände dem och man fick hem erbjudande om just 20% rabatt på typ allt i butiken igår om man gjorde om sitt OnOff kort till ett Siba kort. Smart av dem men bra för oss som ändå hade planer på att köa det vi köpte så förutom att dem just den dagen hade satt ner datorn jag ville ha fick ytterligare 20% rabatt. Ja tack! =D Mycket nöjd är man nu!
Har även beställt ett USB med internet, ja vad det nu heter ha ha!

Follow Futurum nobis est - Framtiden är vår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.