Vad ni kanske inte visste?

Ja jag vet att jag nämnt det tidigare men ni kanske har missat eller till och med kommit in och börja läsa senare. Jag är utbildad nagelteknolog. Blev färdig utbildad 2009 och brinner verkligen för det. Jag var ett tag i salong men tjejen som hade salongen tvingades stänga så det blev att jag hamnade här hemma. Eftersom jag då var gravid så var det inte lönt att tänka sig att hyra in sig någonstans heller. Så jag bygger hemma för att uppehålla min kunskap och det är så trevligt att träffa nya människor hela tiden. Här är några av mina verk:

Bilden går att klicka upp men vill ni se fler bilder så gå via länken nedan! =D
Kan också passa på att fråga om det är någon som bygger hemsidor eller kan hjälpa mig med det. Jag betalar gärna för jag är lite trött på den gamla.

0 svar på “Vad ni kanske inte visste?

 1. Andrea säger:

  Funderar på att lämna Elias hemma med hans pappa, han gör ändå inget vettigt vid den tiden på morgonen :)Oh! Jag har alltid varit intresserad av att bygga naglar men tvekar lite på att utbilda mig eftersom det redan finns så många som gör det :/ Är det lönsamt?Ha du förresten koll på vart man kan gå nånstans med sin lille plutt och träffa andra med barn? Känner inte nån annan med barn så det blir lite ensamt i längden 😮

  Svara
 2. Tre ungar och bebis i magen. säger:

  Så skönt att ha hittat rätt och trivas så bra med vad man gör:)!Jätte fina naglar! Jag är svag för det röda:)

  Svara
 3. Tre ungar och bebis i magen. säger:

  Sv; runt året får han nog va lille gossen för att åka cylel med mamma:)

  Svara
 4. Aggi - mamma till Emil säger:

  Oj, vad duktig du är! Själv förstör jag bara mina naglar så de är alldeles för korta för att kunna göra något sådant med. Men jaa, Emil är lång! Men jag är själv nästan 1,80 så det ligger väl lite i generna:) Däremot ligger han lite under kurvan i vikten i förhållande till sin längd..men det var inget att oroa sig för, tyckte de på bvc.

  Svara
 5. Carita säger:

  stiligt! fasiken att jag inte tänkte på d innan, kunde ju bokat hos dig inför namnfesten…jaja d blir fler fester framöver 🙂 Gör du i gelé eller acryl? kram/C

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.