Tid och utveckling!

Ny bebis

Igår var en kompis här med sitt nytillskott. Bara 4 veckor och så liten och söt! Elias ser ut som en bamse jämfört med hennes plutt. Tänk vilken utveckling dom gör. Det går så fort och dom växer så fort. Man vill ju hinna med så mycket under tiden. Tur man får vara hemma så länge i Sverige så man verkligen kan njuta. Min plan är att absolut vara hemma nästa sommar med! Men sen vet jag inte riktigt vad jag vill med mitt liv så ny utbildning ligger i tankarna men vad är ju sen frågan! 🙂

0 svar på “Tid och utveckling!

 1. Sofie - Mamma till två små säger:

  Min farmor sa en klok sak sist vi träffades. Anna visade upp hela sitt register på ord hon kan säga, det är MÅNGA. Men strumpa blir fortfarande bompa. Då sa jag lite sådär på skoj att hur svårt kan det vara?
  Farmor la huvudet på sned och sa: Tänk SÅ mycket dom lär sig på bara två år. Det dom lär på två ynka år kan vi vuxna inte ens lära oss på en livstid! Och det är ju SANT! Helt makalöst vad dom lär sig.
  Från att vara en liten nyfödd klump som är helt hjälplös till en makalös tvååring som pratar, springer, hoppar, ja gör ALLT!
  Magiskt!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.