Stämningsfull belysning med Philips Hue

Jag säger bara WOW för Philips Hue belysning <–(länk) Asså det är en sak du inte visste att du behövde men tro mig, du behöver det! 🙂

Det var från första ögonblicket då jag kopplat in alla lampor som jag inklusive barnen blev helt förtrollande. Det häftiga var att man undrar styra ljuset med hjälp av en app.

Låt mig berätta. Philips Hue är en serie men olika slags ljuskällor som kan skapa ett stämningsfullt hem. Men hur mycket olika färger som helst samt att det går att dimma ljusen. Och det bästa av allt. Släck ljusen i husen med en knapptryckning.

Vi har valt att ha belysning bakom tv:n och i lamporna i fönsterna i vardagsrummet. Du kan justera ljusen var för sig för att ha olika färger men du kan och välja att ställa in så du styr alla i samma färg i samma rörelse. Vårt hem har blivit ett levande hem på ett helt annat sätt. Det är värme i känslan av ljuset. Men även perfekt när du vill ha ett ljus för att studera och behålla fokus.

Nu vill jag bara bygga ut och koppla till fler lampor till systemet så att säga. Tänk att ljus kan göra så mycket. Man kan göra det mysigt, romantiskt eller uppiggande. Ja det finns hur mycket olika val.

Det finns också olika teman man kan välja genom att bara klicka på olika och så ställer lamporna in sig själv.

Vi har även valt att sätta en lampa i sovrummet. Den är perfekt för jag kan lätt ställa in den till ett ljus när jag ska studera, ett ljus när vi ska vakna och dessutom ställa in den på mysig nattlampa. Den är också extra perfekt då Elias fortfarande sover hos oss och när han tycker att nattlampan är lite för mörk så kan jag höja ljuset lite och dimma ner den efter hand. Allt detta kan jag göra när jag ligger i sängen och då kan jag släcka alla lampor i huset som är kopplade till appen. Grymt!

Här följer några extra bilder med andra färger men det finns hur många olika sorters ljus som helst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.