Sojka med fylligare läppar!

läppar 01läppar 02

Som ni kan läsa i mitt tidigare inlägg HÄR så skulle jag ju fixa mina läppar igår. Jag var lite nervös och då jag hört att det inte gjorde ont på min kollega så trodde inte jag att det skulle kännas så mycket. Man fick ju bedövningssalva att smörja på men då Elvira på Estetica var tvungen att fixa mina konturer i överläppen så tog inte bedövningen riktigt eller jag var iaf grymt känslig där så tårar fick jag av ren reflex men annars gick det ganska fort. Enligt Elvira så är man mest känslig om man gör mest konturerna och för bästa resultat vill inte Elvira att bedövningen ska sitter för länge. Det sticker till och spänner men då själva Emervel som hon använde på mig innehåller bedövning i sig så var man snabbt bedövad bara man fick några stick. 😉 Det är samma pris för Emervel och Restylane. Du kan läsa mer om just Emervel HÄR. <–

Men man var lite chockad efter det hela. Det var ju inte helt smärtfritt och jag är ju inte ett fan av sprutor men är sjukt stolt över mig att jag klarade det så bra. 😉 Så alla frågor trillade in i skallen när jag kom hem men jag ringde till salongen och fick svar på allt jag undrade. Sjukt bra bemött. Hatar när folk tex dumförklarar en som tex i vården så jag är alltid rädd för sånt. 🙂

läppar 04
Ganska svullen efter och på väg hem.
läppar 05
Vänjer mig mer och mer med läpparna ha ha här är lite senare mot kvällen igår.

Alla bilder är från igår! Idag ska jag ta lite nya bilder så ni får se. Även svara på en massa frågor jag fått på facebook då jag redan då la upp en bild på Instagram och facebook.

Elvira var det som gjorde detta på mig. Hon har ett super-erbjudande till alla er som funderat på att göra det. Det gäller hela April ut så då vill man ju passa på! Du hittar erbjudandet HÄR.<– Elvira som har salongen är super bra på att besvara alla möjliga frågor så tveka inte att bara ringa henne om råd.

0 svar på “Sojka med fylligare läppar!

 1. Sofie säger:

  Så snyggt det blev.
  Vill oxå fylla i mina men vet inte om man kan när man e gravid, aja de tåls ju att kolla upp

  Svara
 2. DeMarkey -LiveYourDreams! säger:

  Vad fint det såg ut, inte alls som en anka som dom flesta alla andra brukar få. Ditt ser naturligt och fint ut, otroligt, trodde inte att det gick att få det så fint. Men du kan inte ha valt mycket va? Hur kunde du få det så fint och naturligt. =)

  Kram

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Ja jag är sjukt nöjd med mina läppar! 😀 Var också rädd att det skulle bli läppar som jag inte ville men det blev precis som jag ville!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.