Smaklig spis – Jag testar vidare – Loppi blogbag!

coop

Som ni läste i ett tidigare inlägg här. Så fick jag ju testa Loppi blogbag! Bara det att jag inte hann testa just COOP´s grillsåser COOP BBQ Hickory och COOP BBQ Chipotle. Jag testade dom med grillad kycklingfilé marinerad i klassisk BBQ. Det var grymt gott! Jag gillade båda såserna men Chipotle var godast. Jag gillar när det bränner till i munnen och här var det så där på gränsen brännande så det var så gott. Kommer användas mycket i sommar!

ARLA Apetina® Creamy Block. Den var så sjukt god att ha i salladen. Jag vet att jag kommer köpa den fler gånger. Supergod att smula ner i salladen. Jag köpte sån färdig påse med Italiens kryddmix som man bara blandar i olja och vatten till salladen. Salladen gjorde jag enkelt med tomat, gurka och en påse blandsallad med olika färger. Ner smulade eller delade osten i mindre bitar och rörde om. Mmm.. väldigt gott.

Jag ska lätt köpa denna osten då vi har våra mys-te-stunder då vi dricker te och har lite plock med tunnbröd sånt där arabiskt bröd. Sen har man lite block med grönsaker som paprika, gurka och tomat. Tar en bit bröd och lägger i lite av varje och te till det. Åh.. så gott. Vi får ha en sån mys-stund snart!

apetina

Sen såg jag ju att Apetinas produktcheck inte alls var till mig! 😀 För den var till en av mina läsare. Så svara bara i en kommentar till detta inlägg på vilken din favoritost är så har du chansen att vinna produktchecken på 50kr så får du testa denna goda ost!

Tävlingen avslutas den 29 maj kl 23:59 och presenteras i detta inlägg dagen efter. Lycka till!

Vinnaren är Sofia! Maila mig din adress så skickar jag vinsten.

Min email: info.sojka@gmail.com

0 svar på “Smaklig spis – Jag testar vidare – Loppi blogbag!

  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Nja jag känner inte att jag har så stor familj då jag inte växt upp med 2 av syskonen och inte har mycket mer familj än så. 🙂 Men dom få jag har nära mig håller jag väldigt nära.

   Svara
 1. lisette bäcksro säger:

  favoritosten är så klart riktig grekisk fetaost (helst ska den intas på plats i grekland med). fyyy fasiken vad gott det är!

  mozzarella är oxå riktig gott! =)

  Svara
 2. MariaM säger:

  Gruyere är en fantastiskt god ost! Kan vara den godaste ost som finns! Till matlagning blir det dock fetaost som det går åt mest av. Är så gott i en grekisk sallad!

  Mvh Maria

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.