Shoppingdag och mer blir det idag

Igår var vi ute hela familjen och shoppade. Vi skulle ha gått hem till svärfamiljen men hann inte så det blir idag med. Vi är dessutom inte färdigshoppade då vi ska ut en runda idag med. Det är en hel del som behöver köpas in och än är vi inte klara. Både mannen och barnen fick påfyllt med grejer. Jag köpte bla min första selfiestick! Ha ha det var väl på tiden. Här kommer lite av det jag fick med mig igår.

Stadium 01

Stadium 02

Stadium 03

Stadium 04

Nike

jeans h&m

Träningskläderna och skorna är från Stadium. De hade en del rea så träningsbyxan och linnet var på rea till riktigt bra pris. Sen kunde jag inte låta bli träningstoppen “Just do it” vilket själv är mitt motto. Skit fin! Och så ett par gympaskor till vardags för mina gamla är så slitna.

Sen hittade jag jeansen på H&M för endast 99kr stycket. Grymt bra att ha som bas i garderoben. Köpte 3 par och ska faktiskt in och köpa 3 till för att sen slippa tänka på den biten. De satt faktiskt riktigt bra på mig dessutom. Nu behöver jag lite enkla toppar, linnen och T-shirts till vardags men ingen brådska med det.

Kan också tipsa att Dressman har 70% rea på allt i affären på Mobila för att de håller på att bygga om. M fick ihop en hel stor kass för endast 250:-

Sen blev det en hel del till hushållet då vi var förbi den fantastiska butiken Returhuset som faktiskt finns här i Staffanstorp och har allt möjligt till riktigt bra priser. Allt är inte asbilligt men mycket är. Då vi var ute lite i sista sekunden så hann vi inte titta så länge då de stänger kl 16 på lördagar så därför blev Mobilia en bra fortsättning på dagen då de alltid har öppet till kl 20.

2 svar på “Shoppingdag och mer blir det idag

 1. Sofie - Livet på landet med tre små säger:

  Behövs alltid fyllas på lite både här och där med barn och familj.
  Är väl ofta så att man satsar på barnens saker och glömmer sig själv. Så kul att se att du köpt en massa till dig själv!
  Jeansen lät ju som världens fynd! Och som du skriver, skit bra bas!

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Men eller hur! Man glömmer ju oftast sig själv!
   Ja det känns riktigt bra. Men man skäms lite ändå på något sätt.
   Ja grymt bra bas och skönt att ha så man ändå liksom har basen haha 🙂 kram

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up