Semper mörkade om cancerämne i barnmat!

Spola fram till 14:16 för att se inslaget!
Nyheterna%2022:00


Johanna Salkert är en av många förbannade föräldrar. Jag tänkte som henne att det kändes mer äckligt än farligt när dem gick ut med att det kunde vara spår av mögel men när man sen hör att det är cancerframkallande ämnen så blir man ordentligt förbannad! 
Det kommer dröja länge innan jag kommer köpa Sempers produkter och dem kommer också få överbevisa mig om att deras produkter i framtiden är över säkra!! Det är allt för mycket nu som man får höra om Semper tyvärr! Fom nu kommer jag bojkotta Sempers produkter! Tyvärr Semper!
Läs mer på aftonbladet<—länk.
Glöm inte omröstningen uppe till höger! 🙂bloglovin

0 svar på “Semper mörkade om cancerämne i barnmat!

 1. Katta säger:

  Jag tränar allt!! Mest danspass typ! För det är min passion typ haha. Men annars är jag på både spinning, box, bootcamp, pilates ja allt möjligt!! 🙂 Kram!

  Svara
 2. Linda aka Javamorsan säger:

  Hatr faktiskt aldrig köpt Semper till min barn någonsin. Har aldrig gillat deras produkter. Min barn har inte tål det av någon anledning. Här har det bara vart Nestle som gäller :)Skrämmande att ett företag kan fått mörka på ett sånt här vis tycker jag.Hoppas du får en bra dag nu och hittar annan mat 🙂 Kram

  Svara
 3. Fnulan säger:

  Suck…. man ska aldrig sluta förvåna sig!!! Semper litar man liksom på, eller gjorde!

  Svara
 4. Ingiz säger:

  Håller med det borde inte få hända. Men så är det nu. Tänkte höra vad du ska mata med nu eftersom;Nestle har fått återkalla produkter tex. innehåll deras majsvälling både havre och vete vilket kan ha riktigt allvarliga konsekvenser för en liten allergisk mage. (vissa blir så sjuka att de måste in på sjukhus). Hipp har återkallat för att det fanns matförgiftningsbakterie i en fruktmos (att utsätta småttingar för sådant är riktigt farligt också), ellas kitchen har återkallat eftersom det funnits stelnade grönsaksbitar som utgjorde en kvävningsrisk.Jag kommer fortsätta med semper, hipp och ellas. Men nestle som gör (gjorde) reklam för ersättning i tex Afrika/Asien. (Missförstå inte nu inget fel på att ge ersättning men man ska inte påskina att det är bättre än bröstmjölk.)

  Svara
 5. Framtiden är vår - Ann-Sofie mamma till Isak säger:

  Ingiz: Jag kör med Nestle för jag känner mig tryggast med dem. Jag anser inte att det är lika farligt men det får man tycka som man vill. 🙂 Verkligen trist för dem som blivit sjuka med de vilket jag inte hört tidigare men jag har hört mer om Semper! Det är som jag skrev många grejer jag inte gillar med dem och Isak gillar Nestles mer. Jag får överväga i framtiden och ska det vara så att jag väljer en dag att inte ge deras då kommer jag göra själv helt enkelt! :)Visst kanske det inte är rätt att dem gick ut med sån reklam men det gör inte att jag slutar köpa Nestle för en sån sak. 🙂

  Svara
 6. Framtiden är vår - Ann-Sofie mamma till Isak säger:

  Ingiz: När dem mörkar och sen dumförklarar oss föräldrar så har dem förlorat mig helt!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.