Provade TENS idag. Vecka 32 (31+1)

Då jag fortfarande har ont så tänkte jag att tens ska ju funka mot foglossning med så det skadar ju inte att försöka. Hann dock bara med 10 minuter sen skulle jag till tvättstugan. Tänkte att det hjälper säkert inte för jag kände ju lite ont medans jag hade tensen på. Men när jag skulle ner till tvättstugan så kände jag mig lättare på något sätt och det gick mycket bättre att ta sig ner. Tänkte att om jag tar en stund på morgonen innan jag ska till jobb, tar med mig lite panodil så ska det nog gå bra att jobba. 🙂

Ja det återstår att se, har bestämt mig att dem sista 2 veckor som jag jobbar ska jag bara ta det lugnt. Sambon får ta hand om hemmet och det får jag ta över sen på min semester. Ska försöka ta det lugnt med kunder då jag verkligen inte har mycket ork att först jobba fulltid och sen jobb hemma tyvärr.

Bebis sparkar och har sig i magen så han är jag inte orolig för. =)


Vecka 32 (31+1)

0 svar på “Provade TENS idag. Vecka 32 (31+1)

 1. Lina säger:

  Vilken fin mage du har! =) Funderar också på att prova på tens, vad kostade den?

  Svara
 2. carolina säger:

  gud vad fin mage du har!!! 😀 kulan :Dooh, blir också sugen på tens, men jag vet inte…funderar på att köpa en elektrisk värmedyna istället, värme brukar funka sjukt bra på mig när jag har ont, och vetekuddar får vi inte använda på förlossningen tydligen, något med hygienen om man ska värma dem i mikron…fråga om nyansering nästa gång hos frissan, hjälper jättebra mot det gul/orangea när man blonderar =)

  Svara
 3. Anna säger:

  Spännande med TENS, det är jag också sugen på att testa. Har du hyrt/lånat/köpt den någonstans, eller hur fick du tag på den. Har hört att det ska vara bra att börja öva lite med den innan, så man vet hur man reagerar.

  Svara
 4. Fiffi säger:

  Jag kör på vetekudde som värmer gott och skönt, funkar det med :O)Jag vet inte vad för tofflor jag kommer att köpa, vanliga som man stoppar in fötterna i bara, eller typ birkenstock liknande vet inte..Kram!P.S. Supersöt mage!!!

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.