Påverkas av terror!

I år hann jag till och med till Malmöfestivalen mer än en gång. Jag gillar inte riktigt festivalen för jag får lite panikkänslor när det är så mycket folk. 

Jag är hela tiden på vakt till 210% för att ha koll på folk, barnen och vilka flyktvägar om något händer. 

Tyvärr, man ska ju inte påverkas av terror men jag har blivit påverkad på det sättet att jag vill inte ta några onödiga risker med mina barn samt vill undvika stora folksamlingar när jag har mina barn med mig men på festivalområdet är det lite svårt.

Senast gick jag en liten rund med syrran och Isak. Det var så himla mysigt att fokusera på ett barn medan Elias var med M på terminens första fotbollsträning.


Elias var denna gången fullt utrustad med benskydd, fotbollsstrumpor och fotbollsskor och det hade gått jättebra! 

I dagarna fick jag också redan på att Isak kommit in på något som heter Monkeys. Gymnastik med inslag av parkour för endast killar. 

Monkeys står för apans smidiga, spralliga och lite galna sätt. Inspiration av pakour med flipps och tricks. Kreativt och lekfullt. 

Isak ser så himla mycket fram emot träningen! Så kul att han hittat något som låter intressant för honom. Han har gått både på judo och fotboll men det vill han inte gå på längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.