Oj oj vad är detta! =O

Fast det är ju cola light så inte helt 100% socker. 😉 Gjorde även vid några påskägg idag och det slank också ner ett par godisbitar. =O Gu vad gott det är när man inte ätit på länge. Vilken njutning! Men det får vara det roliga denna påsken. 🙂 Nått litet till påskhelgen är ok tycker jag men det ska inte frossas bara för att! Hör ni det! =P

Har varit ut på några rundor för att handla billigt och röra på röven!” =) Först blev det Lidl. Sen blev det Apoteket och sen blev det Ica Malmborgs. Förresten har dem gjort super snyggt på Malmborg på Mobilia. Köper nu med självskanner  och det ser så fräscht ut där inne. Enkelt och man kan även betala kontant fast man skannar! Bara plus där och det går fort!

Isak ligger fortfarande och sover som du ser nedan på bilden. De tre översta bilderna nedan är den fina nya flaskan jag fick från MAM! Super bra service. Texten var nästan helt borta av diskmaskinen så jag skickade tillbaka den. 

Sen ser man också att jag köpt något till mig själv. Wow! Inte ofta det händer. 🙂 Underkläder, yes! Ha ha… 
Det blev också Miniderm i stor pump då den lilla tuben för över 50 spänn tog slut så snabbt! Nu måste jag vara noga med att smörja morgon och kväll!

Glad påsk!

0 svar på “Oj oj vad är detta! =O

  1. Emmy säger:

    Lite ångest har jag över påskhelgen då vi ska till syrran å hon är bra på att laga mat o baka kan jag säga. O sen är det invägning på Måndagen :/

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.