Och hur är formen!? Har ni också såna tankar?

image

Ja här ser ni lite hur senaste formen ser ut. Ser fortfarande lite gravid ut men annars tycker jag helt okej. Bilden är från senaste Stockholmshelgen. Träningen har jag tappat IGEN. Men det efter sjukdom och sen den ihållande huvudvärken. Idag trots nässpray mot bihåleinflammation så var jag tvungen att ta 2 Diklofenak igen. Men får ge det lite till. Har ju just börjat med nässprayen. Men det gör ju också att man inte kommer igång med någon träning. Samt att jag blir så trött av det hela tiden.

Jag kan inte heller låta bli att oroa mig för värre. Det är sen jag fick barn som jag blivit orolig och trott det värsta. Jag blev så glad när dom på Vårdcentralen sa att det kanske kunde vara bihåleinflammation. Phuh, inget dödligt! Är det bara jag som går och tänker så?

0 svar på “Och hur är formen!? Har ni också såna tankar?

 1. Martina säger:

  Hur länge skulle du använda nässprayen? Om det inte blir bättre på en vecka så tycker jag att du ska tillbaka! Vad tog de för prover?

  Svara
 2. emlisch säger:

  tycker man jämt går och oroar sig…speciellt nu sedan man fick barn.
  Som våran son- han har haft hosta nu i tre veckor- tänk om det är lunginflammation tänker jag. Men det är ju bara en del av en förkylning som inte vill ge sig. Han är ju pigg för övrigt!

  Det där med träningen är svårt- o sen när man väl kommit igång med det så blir man sjuk efter några veckor- o sen får man börja om igen..värdelöst ju 😉

  hoppas allt är fint annars

  Svara
 3. Camilla säger:

  Du är ju jättefin, så din form är toppen tycker jag 🙂 Själv sjunker jag längre o längre ner i det där sunkiga hemmammamaträsket…blubb..

  Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.