Nu har man testat kesella med rabarbersmak

Den var helt okej. Man känner mycket smaken av kvarg tycker jag. Men den är super att göra dessert med. Som denna jag har gjort! Hittade på receptet själv. Här kommer bilden:


Jag tog 4 glas. En klick rabarber kesella i varje glas. Dela jordgubbar i mindre bitar och lägg i varje glas. Fördela resten av kesellan i varje glas. Lägg 5 stora jorgubbar (där tog jag frysta), halv dl vatten, halv pressad citron och strö socker. Värm upp på platta och när det är tinat mixa allt med mixerstav. Låt svalna och fördela i glasen. =P In i kylen så det får kylas ner ordentligt. Gott och enkelt!


0 svar på “Nu har man testat kesella med rabarbersmak

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.