Mysmorgon, träning och “vit” gröt!

IMG_8789

Idag fick vi sovmorgon. Iaf jag. Då M jobbade så kunde jag inte gå iväg på mitt morgonpass och då passade jag på att sova ut. Barnen lekte en stund själv och sen kom de in till mig i sovrummet och satt och surfade bredvid mig. Det var verkligen en helt underbart mysig start på dagen. Vi lyxade till det med “vit” gröt som barnen kallar mannagrynsgröt och det är deras favoritgröt.

mannagrynsgröt

Så nu tar jag mitt träningspass istället. Igår tränade jag med mycket fokus på tekniken. Koncentrationen var på max när jag tränade benen. Idag hade jag tänkt köra bröst och triceps så det är väl bara att sätta igång! Har alla haft en mysig Påsk förresten?

Påsk

4 svar på “Mysmorgon, träning och “vit” gröt!

  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Men åh visst är det!!! 😀 Mina hade säkert kunnat äta det varje dag men det får bli lite annan gröt andra dagar för variation. 🙂
   Kram

   Svara
 1. Sofie - Livet på landet med tre små säger:

  Åh mannagrynsgröt det var längesedan! Undrar om barnen här hemma hade gillat det!
  Förstår inte hur dom blev så kräsna på vissa saker, haha.
  Du är makalös som tränar och har dig! Grymt imponerad!
  Jag kan inte ens få till en promenad just nu!

  Svara
  1. ♥ Sojka ♥ säger:

   Man har ju sina perioder när det gäller träning. 😉 dock hoppas jag på att det blir en väldigt lång period denna gången haha.
   Mina barn får massa olika sorters gröt på frukost på dagis och de gillar allt som dagis serverar men här hemma kan de vara lite kräsna ibland men just mannagrynsgröt är en favorit hos de. Och just nu äter de inte frukost på dagis så då ville jag att de skulle få riktigt mättande och ordentlig frukost hemma.
   🙂

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up