Känns som tusen stryptag!

Rastlösheten sprider sig i min kropp. Känslorna vill typ krypa utanpå.

Det är torsdag och jag har inte riktigt fattat varför jag inte varit mig själv lik. Barnen är sjuka. Minstingen har hostat hela natten och den stora har varit ganska pigg idag så det går iaf åt rätt håll.

Jag däremot trodde ju jag skulle klara mig då jag inte känt något. Men idag när jag vaknade så bara smällde det till och jag vaknade helt kass i halsen och ännu tröttare i kroppen. Det känns bokstavligen som tusentals elaka bakterier tar stryptag runt min hals och jag har verkligen minimalt med ork. Det tycks som det alltid sätter sig i halsen så fort jag bli förkyld nuförtiden och jag bara vill kräks upp känslan från halsen. Eh sorry…


På lördag ska jag skriva högskoleprovet så jag kommer väl sitta där helt genomförkyld. Jag får verkligen inta en massa nyttigt och preppa mig inför helgen. Träningen blir också lidande men ja vad ska man göra. Var dock inte längesen jag var förkyld men då klarade jag mig genom att stoppa i mig en massa tabletter typ Ipren men denna gången ska jag verkligen vila upp mig och hoppas på att jag blir frisk snabbare så jag stannade hemma från skolan idag.

Så det blir väl en massa te med ingefära och citron. Ja ni vet det gamla vanliga ha ha. Hoppas ni själv slipper undan förkylningarna som härjar nu! Nu ska jag sätta igång lite te och försöka att inte tycka så synd om mig.

Underbart att se besöksrekordet igår på 3000 besökare i min blogg. Välkomna hit alla nya läsare. Det är verkligen så uppiggande att se att så många är nyfikna och vill läsa i min blogg. Är du ny besökare så kan jag berätta att mina blogginlägg brukar vara med positiva och uppiggande och inspirerande men ja allt kan inte vara en dans på rosor alltid. Kram!

4 svar på “Känns som tusen stryptag!

 1. Louise säger:

  Du får krya på dig. Lycka till på lördag. Har själv gjort högskoleprovet hösten 2012 och sökte in till högskolan 2013 och kom faktiskt in på poängen på högskoleprovet.
  Har redan haft allt det där och klarade mig från förskolebakterier också när jag var där. Men lär väl få nya när jag ska tenta om.

  Ha en fortsatt fin vecka. Kramar

  Svara
  1. Sojka säger:

   Åh ja jag hoppas verkligen att jag inte blir sjukare och tvingas avstå högskoleprovet. Får i värsta fall trycka i mig det ena och det andra för att klara av att gå. Jag vill ju gärna skriva provet 2 ggr. En gång nu och sen en gång till våren.
   Tack snälla! Vad härligt att höra att det gick så bra för dig. Smått nervös är man men om andra klarar det varför skulle inte jag klara det. Tack detsamma! Kram!

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Scroll Up