Jag tar tillbaka det…

…att inte vara snuvig. Igår förberedde jag mig och köpte nässpray. Blev sämre under dagen och tänkte att bäst att ha det så man kan sova ordentligt.

Snöt mig innan läggdags och tog nässpray. Hjälpte det tro? NÄ!!! Jag vaknade ändå under natten torr som öken i munnen och kunde precis andas lite genom ena näsborren. Sambons väckar klocka ringde kl 7:00 (går alltid upp tidigast 7:40) Kunde inte somna om för mådde bara skit att ligga kvar. Gick upp, satte på kaffe och rostade lite mackor. Första gången jag serverat sambon frukost på länge haha. =) Han går alltid upp tidigare.

Läste på en sida att en förkylning varar i ca 9 dagar. 3 dagar att bli sjuk, 3 dagar då man är ordentligt sjuk, och 3 dagar att bli frisk från den. Misstänker då att jag är på första dagén ordentligt dålig. Så 2 dagar till, suck. Så lagom frisk till på måndag haha. Nice. =P

0 svar på “Jag tar tillbaka det…

  1. frida säger:

    hoppas att du blir frisk snart så jag slipper lyssna på det evinnerliga snörvlandet hehe *skoja* vad fin din blogg är nu 🙂 *tummen upp*

    Svara
  2. Camilla säger:

    Oj oj oj, va snajsig bloggen har blivit. Har du gjort designen själv? Va sugen jag blev på lite "vårstädning" av min blogg nu. Jag är tyvär så dålig på sånt däremot.

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.